Η Οικονομάκου αποκαλύπτει την αντίδραση του Μιχόπουλου για το The Masked singer: «Μου είπε συγκεκριμένα...»

«Έχει περάσει αρκετός καιρός...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Οικονομάκου αποκαλύπτει την αντίδραση του Μιχόπουλου για το The Masked singer: «Μου είπε συγκεκριμένα...»

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε δηλώσεις στο Love it το μεσημέρι της Δευτέρας 21/3 και αναφέρθηκε στο νέο εγχείρημα, που ετοιμάζεται να αναλάβει. Η ηθοποιός βλέπουμε πως είναι πάρα πολύ δραστήρια και συνεχώς δοκιμάζει νέα πράγματα.

Ξεκίνησε από τα σίριαλ, στη συνέχεια δημιούργησε δικές της εταιρείες και τώρα πια θα τη δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας στο The Masked singer. Όπως δήλωσε πάρα πολύ αποκαλυπτικά στην κάμερα του ΣΚΑΙ είναι ενθουσιασμένη και περιμένει να βγει το realiy στον αέρα.

Όσο για τον Φίλιππο Μιχόπουλο τόνισε πως τη στηρίζει ανέκαθεν σε όποιο βήμα και αν αποφασίσει να κάνει, στο συγκεκριμένο όμως ήταν κάθετος πως της ταιριάζει πάρα πολύ.

H αντίδραση του Φίλιππου Μιχόπουλου για το The Masked singer

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το αγαπώ αυτό το σόου γιατί γνωρίζω και το αμερικάνικο concept και για αυτόν τον λόγο συμμετέχω κιόλας, γιατί το στηρίζω πολύ και το πιστεύω πάρα πολύ, γιατί είμαι με φίλους και αυτό με κάνει να νιώθω μεγάλη άνεση και ευτυχία. Με αυτό το πρόγραμμα αισθάνθηκα ασφάλεια, με το concept, την παραγωγή, το κανάλι και τους υπόλοιπους συντελεστές», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Είμαι έτοιμη γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός, ο μεγάλος είναι τεσσάρων ετών και η μικρή είναι εννιά μηνών και επίσης αυτός ήταν και ο λόγος που δέχτηκα την πρόταση, γιατί είναι συγκεκριμένες μέρες, συγκεκριμένες ώρες οπότε μπορώ να οργανώσω και εγώ το χρόνο μου ώστε να μην νιώθω ότι τα παιδιά τα αφήνω για μεγάλο χρονικό διάστημα και πιστεύω ότι μπορώ να το υποστηρίξω στη φάση της ζωής μου που βρίσκομαι τώρα»

«Ο σύζυγός μου είναι πάντα θετικός, με στηρίζει πολύ σε ότι απόφαση για να πάρω, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι η πρώτη φορά είδε ένα concept που μου έχει προταθεί και ήταν κατενθουσιασμένος και μου είπε συγκεκριμένα, “αυτό θα το κάνεις”».

Η νέα αρχή στα επαγγελματικά της Οικονομάκου

Νέα αρχή στα επαγγελματικά της κάνει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία απέχει από την τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια, λόγω των παιδιών της. Η ηθοποιός θέλησε να αφιερωθεί στο μεγάλωμα τους, ωστόσο, πήρε την απόφαση να επιστρέφει στο γυαλί μέσα από ένα νέο project.

Στο κάδρο του ανταγωνισμού μπαίνει το The Masked Singer. Το σόου μεταμφιέσεων, με κριτές τον Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, σύμφωνα με την Real life, ξεκινά σύντομα γυρίσματα για να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Απριλίου. Δείτε και ποιος θα είναι ο παρουσιαστής.

Υποψήφιες ημέρες μετάδοσης είναι η Πέμπτη με Παρασκευή, με επικρατέστερη την πρώτη, καθώς την Παρασκευή θα συμπίπτει με την παρουσία της Κωνσταντινίδου στους "Συμπέθερους από τα Τίρανα" στο MEGA.

The Masked Singer Οικονομάκου