Νέα ανάρτηση στο Instagram από τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Γέμισε καρδίες σε μόλις λίγα λεπτά

Θα 'ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα ανάρτηση στο Instagram από τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Γέμισε καρδίες σε μόλις λίγα λεπτά

Έχουμε μπει ήδη στον δεύτερο μήνα της Άνοιξης αλλά ο καιρός δεν θέλει να μας κάνει την χάρη και να δούμε ηλιόλουστες μέρες. Οι λιγοστές μέρες όμως, που είδαμε τον ήλιο καθαρά πάνω από το λεκανοπέδιο της Αττικής, μας έκαναν να βγούμε να τον απολαύσουμε και να βγάλουμε πολλές φωτογραφίες.

Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Instagram

Μια τέτοια ανοιξιάτικη φωτογραφία έβγαλε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός και έπειτα την πόσταρε στα social media, όπου λατρεύει. (Δείτε εδώ πως ήταν ο τραγουδιστής πριν 17 χρόνια)

Πριν από λίγες μέρες ο τραγουδιστής έκανε την εν λόγω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στην λεζάντα: « Όμορφη καλημέρα σε όλους!!!????❤️»

Σκάνδαλο γύρω από το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ένα απίστευτο σκάνδαλο αποκαλύφθηκε στο Πρωινό σχετικά με το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, αποκάλυψε πως απατεώνας στην Αυστραλία δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Tinder χρησιμοποιώντας φωτογραφίες του τραγουδιστή χωρίς να γνωρίζει εκείνος τίποτα.

Ο απατεώνας λοιπόν τον υποδυόταν με το όνομα Στέλιος με σκοπό να αποσπά γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από γυναίκες. Στα δίχτυα του μπλέχτηκε, η 23χρονη Torrie Marshall πιστεύοντας ότι γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, αφού ο τραγουδιστής είναι κούκλος κάτι που είναι οικογενειακό γονίδιο - δείτε τον πατέρα του.

«Ήταν προφανώς πολύ ελκυστικός αλλά νομίζω ότι όσο ο καιρός περνούσε είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ αλλά και τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Είχαμε συναισθηματική σύνδεση και δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι με άντρες της ηλικίας μου» δήλωσε η κοπέλα σε συνέντευξή της.

Η 23χρονη όταν μετά από 6 μήνες θέλησε να τον γνωρίσει από κοντά και τους το πρότεινε, ο απατεώνας ζήτησε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες. Όταν τις έστειλε το προφίλ διαγράφηκε!