Χαρές στο σπίτι της Μαρίας Μπεκατώρου - Έγινε γνωστό πως...

Τι συμβαίνει με την αγαπημένη παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι της Μαρίας Μπεκατώρου - Έγινε γνωστό πως...

Η Μαρία Μπεκατώρου πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει την τηλεοπτική στέγη της φέτος και έτσι μετακινήθηκε από τον ΑΝΤ1 στο Mega (δείτε εδώ τι είπε για την απόφασή της αυτή). Το The Chase, το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού, κάτι που αποτυπώνεται καθημερινά στα νούμερα τηλεθέασης.

Την ίδια στιγμή βέβαια, η παρουσιάστρια θα κάνει μία ακόμα εμφάνιση στο «Μεγάλο Κανάλι» καθώς θα κάνει guest σε μία από τις πιο αγαπημένες σειρές.

Σε ποια σειρά του Mega θα δούμε τη Μαρία Μπεκατώρου

Ο λόγος φυσικά για τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα». H αγαπημένη παρουσιάστρια θα εμφανιστεί μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο αποψινό (1/4) επεισόδιο της σειράς.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο ρόλος που θα ενσαρκώσει, ωστόσο στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εμφανίζεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Τι θα δούμε σήμερα 1/4 στους Συμπέθερους από τα Τίρανα

Επεισόδιο 21

Ο Λυκούργος, η Πένη και η Κλαίρη αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν το σχέδιο της απαγωγής του Θύμιου. Όμως το βράδυ της ενέδρας, από σύμπτωση, βρίσκεται στο δρόμο τους η Πωλίνα την οποία ναρκώνουν κατά λάθος και την βάζουν ναρκωμένη στο αυτοκίνητο της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το παράνομο ζευγάρι, Βασίλης-Αντζελίνα, αποφασίζει να ζήσει τον έρωτά του, που αλλού; Στο Καλαμίτσι. Όταν λίγο αργότερα η ομάδα απαγάγει τον Θύμιο, τον τρομοκρατεί, τον ναρκώνει ξανά και τον πάει στο υπόγειο του εξοχικού στο Καλαμίτσι.

Κι ενώ ο Βασίλης και η Αντζελίνα είναι πάνω, η ομάδα με τον Θύμιο είναι κάτω. Η συνάντηση αυτή θα είναι επεισοδιακή και…τρομακτική, μιας και εκτός από τα αποκαλυπτήρια των καινούργιων ειδυλλίων, εμφανίζεται και το φάντασμα της Νεραντζούλας.

Γκεστ σταρ: Μαρία Μπεκατώρου, Γιάννης Τσιμιτσέλης