Στο πλευρό της Τζεφ Μοντάνα ο Σπύρος Μπιμπίλας - «Η συνάντηση στις παράλληλες δίκες»

Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο πλευρό της Τζεφ Μοντάνα ο Σπύρος Μπιμπίλας - «Η συνάντηση στις παράλληλες δίκες»

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 1/4 τόσο ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος είναι πρόεδρος του ΣΕΗ για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και η Τζεφ Μοντάνα η οποία ήταν εκεί για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και οι δυο κατηγορούμενοι έφτασαν μαζί. (Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες)

Έτσι, ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργός. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την Τζεφ όπου έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης:

«Τζεφ Μοντάνα...ένας άνθρωπος που έχει μπει στην ζωή μας για να καταλάβουμε πως όλοι έχουμε ίσα δικαιώματα κ δεν δικαιούται κανείς αυτό να το αμφισβητήσει... Είμαστε όλοι μαζί!.. Η συνάντηση στις παράλληλες δίκες».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

''Άνοιξε'' άγρια κόντρα μεταξύ Μπιμπίλα - Λιάγκα: «Είναι η τελευταία φορά που...»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε την Παρασκευή 1/4 δηλώσεις στο Πρωινό, οι οποίες έκαναν φανερό τον εκνευρισμό του ηθοποιού αλλά και την ενόχληση του Λιάγκα, μετά από τα όσα άκουσε. Ο ηθοποιός φαίνεται να έχει αρκετά νεύρα τελευταία καθώς ο ρόλος του ως πρόεδρος του ΣΕΗ, του δημιουργεί πολλές ευθύνες.

Το γεγονός όμως που τον έβγαλε εκτός εαυτού, αφορούσε στη συζήτηση του με τον γιο του Φιλιππίδη, η οποία γνωστοποιήθηκε ενώ εκείνος θεωρούσε πως μιλούσε πιο προσωπικά. Ο Λιάγκας από την πλευρά του πήρε το λόγο και τόνισε πως οι δημοσιογράφοι έχουν το ρόλο, του να μεταδίδουν την είδηση, που διαδραματίζεται σε δημόσιο χώρο.

«Είναι η τελευταία φορά που έρχομαι διότι όταν γύρω μου είναι άνθρωποι, οι οποίοι ακούνε τι λέμε ιδιωτικά και μεταφέρονται σε πρωτοσέλιδα, διαφωνώ απολύτως. Δεν θα σας πω, τα υπόλοιπα ψάξτε τα», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στους ρεπόρτερ.

Ο Γιώργος Λιάγκας, στη συνέχεια, πήρε το λόγο και είπε: «Προσπαθεί ο ίδιος ο Μπιμπίλας να υποβαθμίσει ένα γεγονός το οποίο συνέβη. Εμείς, δημοσιογράφοι, οφείλουμε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες, αυτή είναι η δουλειά μας. Μην κατηγορούμε τους ανθρώπους που μετέφεραν το ρεπορτάζ, σε δημόσιο χώρο έγινε.

Το να είσαι σε ένα σπίτι μέσα και να βάλεις κοριούς να καταγράψεις, εκεί απαγορεύεται. Όταν σε δημόσιο χώρο ακούς έναν άνθρωπο να λέει “θα έρθω να σε δω στο θέατρο γιατί είσαι καλός” και ο άλλος λέει “δεν θέλω να έρθεις να με δεις”, να μην το μεταφέρουμε; Τα είπε δημόσια, τα άκουσαν οι άνθρωποι δίπλα, δεν έγινε εν κρυπτώ η συνομιλία».