Επιτυχημένος και πολύ νεότερός της - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ντέμι Μουρ

Δεν είναι ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιτυχημένος και πολύ νεότερός της - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ντέμι Μουρ

Πριν από λίγες μέρες η Ντέμι Μουρ έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον πρώην σύζυγό της, Μπρους Γουίλς και για την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί. Φαίνεται πως νοιάζονται πραγματικά ο ένας για τον άλλον ακόμα και αν πλέον έχουν τραβήξει ξεχωριστά μονοπάτια.

Σήμερα ο 67χρονος ηθοποιός είναι παντρεμένος με τo μοντέλο Emma Henning, ενώ και η Ντέμι Μουρ έχει συνεχίσει την προσωπική ζωή της.

Ο νέος σύντροφος της Ντέμι Μουρ

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ηθοποιός μετρά 3 γάμους και ισάριθμα διαζύγια, με τους συναδέλφους της Freddy Moore, Bruce Willis και Ashton Kutcher. Τώρα όμως, όπως ανακοίνωσε το People, έχει νέο σύντροφο και αυτός δεν επαγγέλλεται το ίδιο με εκείνη.

Ο λόγος για τον Ελβετό σεφ Daniel Humm. Ο 46χρονος επαγγελματίας, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, εθεάθη με τη Μουρ στο show Chloé’s Fall/Winter 2022, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, στην πρώτη σειρά, μαζί με τις Maria Sharapova και Gugu Mbatha-Raw.

Ο Humm είναι ιδιοκτήτης του πολυτελή εστιατορίου Eleven Madison Park στο Μανχάταν και των εστιατορίων NoMad στα ομώνυμα ξενοδοχεία σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες. Επιπλέον, είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων μαγειρικής.

Είναι, ακόμα, ένας από τους ιδρυτές της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Rethink Food, με στόχο μεγαλύτερη δικαιοσύνη και βιωσιμότητα στο φαγητό. Χαρακτηριστικά, το 2020, στη διάρκεια του lockdown, η Rethink Food πήρε την πρωτοβουλία να διανέμει καθημερινά περίπου 3.000 γεύματα την ημέρα σε ευπαθείς κοινότητες της Νέας Υόρκης.

Η Ντέμι Μουρ «ρίχνει» και 20ρες

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται άλλη μια χολιγουντιανή σταρ η οποία απολαμβάνει την ελλαδίτικο αέρα. Δεν θα μπορούσε να ήταν κάποια άλλη πέρα από την Ντέμι Μουρ η οποία εδώ και μέρες βρίσκεται στη Μύκονο.

Η όμορφη ηθοποιός εντοπίστηκε να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές κάτω από τον ήλιο και την θάλασσα σε πολυτελή καμπάνα στην Ψαρρού μαζί με την 32χρονη κόρη της, την Rumer αλλά και μία κοινή τους φίλη.

Και οι δύο επέλεξαν να φορέσουν μπικίνι για την κοσμική πλαζ. Αναμενόμενο ήταν πάντως η Ντέμι Μουρ να μαγνητίσει τα βλέμματα των περαστικών αφού το σώμα της θυμίζει κορμί εικοσάρας.

Ο λόγος που η Ντέμι Μουρ ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα είναι για την βάπτιση του τρίτου παιδιού της οικογένειας του Ανδρέα και της Αθανασίας Στέγγου το οποίο βάφτισε η ίδια στην Κρήτη.

Μέσα από αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια δεν διστάζει να ποσταρει την παραμονή της στα ελληνικά νησιά καθώς πριν την Μύκονο η Ντέμι Μουρ επισκέφθηκε τη Κρήτη και τη Σαντορίνη.

Μάλιστα, σε ανάρτηση της η ηθοποιός γράφει: «Ετοιμάζομαι για ακόμα μια μέρα στον παράδεισο», γράφει στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το βίντεο και την φωτογραφία της: