«Χτύπησα πολύ άσχημα στο...» - Συγκλονίζει η Ναταλία Δραγούμη με την αποκάλυψη της

«Έπρεπε να βγω να παίξω και δεν μπορούσα να περπατήσω»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Χτύπησα πολύ άσχημα στο...» - Συγκλονίζει η Ναταλία Δραγούμη με την αποκάλυψη της

Το μεσημέρι της Παρασκευής 1/3, καλεσμένη στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη, μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς στη χώρα, η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για διάφορα προσωπικά της βιώματα, όπως αυτό της παρενόχλησης σε μικρή ηλικία.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε ένα περιστατικό λίγο πριν βγει στη θεατρική σκηνή όπου χτύπησε αλλά τα «αντανακλαστικά» των συναδέλφων της ήταν τόσο γρήγορα που έμεινε εντυπωσιασμένη.

Το περιστατικό της Ναταλίας Δραγούμη πριν βγει στη σκηνή

Η Ναταλία Δραγούμη όπου φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «8 γυναίκες», εξομολογήθηκε: «Μία φορά έπεσα την ώρα της παράστασης. Ήταν εννέα η ώρα, τρίτο κουδούνι, κόσμος μέσα και εγώ σκοτώθηκα. Ήταν πριν βγω, εγώ έκανε κάτι στο μακιγιάζ μου στον καθρέφτη, η καρέκλα μου ήταν πίσω και έπεσα. Χτύπησα πάρα πολύ, έπρεπε να βγω να παίξω και δεν μπορούσα να περπατήσω».

«Αυτό που έγινε πάνω στη σκηνή σε όλη την παράσταση ήταν μαγικό, λες και είχαμε κάνει πρόβες ένα μήνα. Με τους συνεργάτες μου υπήρχε μία φοβερή επικοινωνία, ήταν σαν να ήταν οργανωμένο», κατέληξε η Ναταλία Δραγούμη.

«Έχει τύχει να είμαι με συνάδελφο στη σκηνή, ο οποίος έχει προβλήματα μαζί μου»

Η Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Love it όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για μια δύσκολη σκηνική της συνεργασία αλλά και στο σύζυγό της.

«Μου έχει τύχει να είμαι με συνάδελφο στη σκηνή, ο οποίος έχει προβλήματα μαζί μου. Προσπάθησα να το διαχειριστώ με το καλό εκτός σκηνής».

«Με τον σύζυγο μου είμαστε μαζί πάνω από 20 χρόνια. Η σχέση μας ξεκίνησε από πολύ δυνατό έρωτα και γι’ αυτό έχει κρατήσει. Στον γάμο μας δεν υπάρχει καθόλου ζήλεια. Έχω περάσει από σχέσεις που υπήρχε ζήλεια, αλλά είναι σαν μαγουλάδες που πέρασε και έχω αντισώματα».