«Στα πρώτα 20 λεπτά με...» - Το απίστευτο περιστατικό του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Λύθηκαν στο γέλιο on air

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Στα πρώτα 20 λεπτά με...» - Το απίστευτο περιστατικό του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Καλεσμένος στην εκπομπή και τον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη , ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ξεκινώντας μάλιστα την συνέντευξη του με απίθανες ατάκες προς τον φίλο του Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων διηγήθηκε μία ξεκαρδιστική εμπειρία που είχε στον Όλυμπο, η οποία δεν εξελίχθηκε και με τον καλύτερο τρόπο, και όλοι λύθηκαν στα γέλια!

Η απίστευτη ιστορία του Γιάννη Τσιμιτσέλη στον Όλυμπο

«Μια παρέα ήθελε να πάμε στον Όλυμπο. Τους είπα να το κανονίσουμε να πάτε. Μου λέει η Κατερίνα Γερονικολού «δεν πάμε;» και λέω εντάξει, ας πάμε. Μου έλεγαν σε ένα τέταρτο φτάνουμε και πέρασαν 8 ώρες! Στα πρώτα 20 λεπτά με έπιασε ταχυκαρδία, γιατί ξεκινήσαμε απότομα ανάβαση. Με προσπέρασαν άτομα 60, 70 χρονών… Άνθρωπος με πέρασε με το παιδάκι πάνω! Ελένη, νομίζεις η κατάβαση είναι εύκολη; Σε κάποιο σημείο έτρεμαν τα γόνατά μου!», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Και συνέχισε: «Αν ξαναπήγαινα θα έκανα προετοιμασία. Θα πήγαινα σε πιο χαμηλά. 8 ώρες; 8 ώρες δεν κοιμάμαι καν! Στην κατάβαση πήγαμε από μία δύσκολη διαδρομή και είδαμε δύο πιτσιρικάδες που ανέβηκαν τρέχοντας και με πρόλαβαν πριν φτάσω ξανά κάτω. Πήγανε και ήρθανε κι εγώ ακόμα κατέβαινα…».

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εισβάλει στη σειρά

Τα νέα επεισόδια των «Συμπέθερων από τα Τίρανα» φέρνουν νέα πρόσωπα που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη σειρά. Στο σημερινό επεισόδιο 1/4, θα δούμε να εισβάλλουν στη σειρά δύο νέοι χαρακτήρες που θα τους υποδυθούν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις που φέρνουν ακόμα μεγαλύτερες παρεξηγήσεις δεν έχουν τέλος στο Κουδουνάρι. Το χωριό-θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης.

Απόψε στις 21:00 θα παρακολουθήσουμε καρέ-καρέ μια απαγωγή στην οποία πάνε όλα λάθος, ένα παράνομο ζευγάρι που θέλει να κρυφτεί αλλά βρίσκεται στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή αλλά και κάτι ακόμα πιο παράξενο: την εμφανιση ενός φαντάσματος.

Ο Λυκούργος, η Πένη και η Κλαίρη αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν το σχέδιο της απαγωγής του Θύμιου. Όμως το βράδυ της ενέδρας, από σύμπτωση, βρίσκεται στο δρόμο τους η Πωλίνα την οποία ναρκώνουν κατά λάθος και την βάζουν ναρκωμένη στο αυτοκίνητο της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το παράνομο ζευγάρι, Βασίλης-Αντζελίνα, αποφασίζει να ζήσει τον έρωτά του, που αλλού; Στο Καλαμίτσι.

Όταν λίγο αργότερα η ομάδα απαγάγει τον Θύμιο, τον τρομοκρατεί, τον ναρκώνει ξανά και τον πάει στο υπόγειο του εξοχικού στο Καλαμίτσι. Κι ενώ ο Βασίλης και η Αντζελίνα είναι πάνω, η ομάδα με τον Θύμιο είναι κάτω.

Η συνάντηση αυτή θα είναι επεισοδιακή και...τρομακτική, μιας και εκτός από τα αποκαλυπτήρια των καινούργιων ειδυλλίων, εμφανίζεται και το φάντασμα της Νεραντζούλας.