«Με κατηγορούσε ότι ήμουν...» - Το ξέσπασμα της Μυριέλλας για τον Σοϊλέδη

«Ξέρεις κάτι; Τα αγόρια δε σε αντέχουν»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με κατηγορούσε ότι ήμουν...» - Το ξέσπασμα της Μυριέλλας για τον Σοϊλέδη

Μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από το Survivor, έπειτα από όσα είχαν ειπωθεί για αυτή την ψηφοφορία, δημοφιλής Μυριέλλα Κουρεντή παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Love it». Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια των κόκκινων αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη και την καλή της φίλη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και μίλησε για το κλίμα που είχε δημιουργήσει ο Άρης απέναντι της.

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας για τον Άρη

«O Άρης είναι ένας άνθρωπος που όταν μπήκε στο παιχνίδι, κόλλησε με τη Ναυσικά, που γνωρίζονταν και απέξω απ’ το παιχνίδι. Ένιωθα εγώ ότι κάτι δεν πάει καλά, ένιωθα ότι μου χαμογελάει, μου λέει καλά πράγματα ο Άρης, αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα πράγματα δεν ήτανε αληθινά. Σε κάποια φάση στο παιχνίδι μου αποκαλύφθηκαν πάρα πολλά πράγματα.

Με κατηγορούσε ότι είμαι τρελή, ότι κουράζω, ότι δε με αντέχει, ότι άμα γίνει διαχωρισμός των ομάδων και βγει αυτός ως ο πιο δυνατός παίκτης των κόκκινων θα με στείλει σίγουρα στους απέναντι και όλα αυτά ερχόντουσαν σε εντελώς αντίθεση με το πως μου μιλούσε εμένα ο Άρης. Από τη μια δε μου αποκάλυψε ποτέ η Ναυσικά ότι “ξέρεις κάτι; Τα αγόρια δε σε αντέχουν, δε μπορούν να σε κάνουν παρέα για αυτό απομονώνομαι και εγώ μαζί τους και σε έχω αφήσει λίγο στην άκρη» είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Καλά πήγε αυτό - Τα λεφτά που μάζεψε η Μυριέλλα μέσα σε 13 εβδομάδες

Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν από τους φετινούς παίκτες του Survivor που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον από τις πρώτες κιόλας ημέρες του ριάλιτι. Το ειδύλλιό της με τον Γιώργο Κατσαούνη την έφερε αρχικά στο προσκήνιο ενώ οι επιθέσεις που δεχόταν μετά από συμπαίκτες και αντιπάλους την κρατούσαν στο επίκεντρο.

Το τηλεοπτικό κοινό η αλήθεια είναι πως την στήριξε αρκετά καθώς βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση 6 φορές, αλλά η τελευταία, η χθεσινή 30/3 ήταν και η καθοριστική για την πορεία της στο παιχνίδι. Ο κόσμος τελικά την έδιωξε, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει από πολύ νωρίς το Youweekly.gr.

Η αποχώρησή της ήταν αν μη τι άλλο επεισοδιακή - αν και δεν περίμενε κανείς κάτι λιγότερο. Έβαλε τα κλάματα κι έφυγε με αναφιλητά από το συμβούλιο του νησιού

Η ηθοποιός - τραγουδίστρια παρέμεινε στο παιχνίδι για 13 ολόκληρες εβδομάδες, από τις 26 Δεκεμβρίου που πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα μέχρι κι εχθές 30/3 που προβλήθηκε το επεισόδιο της αποχώρησής της. Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει τελικά αλλά χαμένη δε την λες...

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η Μυριέλλα Κουρεντή υπέγραψε συμβόλαιο 5.000 ευρώ ανά εβδομάδα με την παραγωγή του Ατζούν. Ενώ δεν ήταν από τους καλοπληρωμένους, λοιπόν, (δείτε εδώ πόσα παίρνουν οι υπόλοιποι) κατάφερε με τις 13 εβδομάδες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο να κερδίσει το ποσό των 65.000 ευρώ!

Not bad...