Survivor 5: Έξαλλη η Μυριέλλα «Είμαι ο εύκολος στόχος στο τσίρκο του Σοϊλέδη»

Απασφάλισε η παίκτρια των Κόκκινων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Έξαλλη η Μυριέλλα «Είμαι ο εύκολος στόχος στο τσίρκο του Σοϊλέδη»

Το επεισόδιο του Survivor που προβάλλεται το βράδυ της Τετάρτης 30/3, δείχνει την Μυριέλλα να κάνει πάλι τα παράπονά της για τον πρώην συμπαίκτη της, Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος χτες έδειξε τη δυσαρέσκεια του στον τρόπο με τον οποίο ψήφισε τους υποψήφιους προς αποχώρηση η Κόκκινη ομάδα.

Στα μαχαίρια Μυριέλλα - Σοϊλέδης

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής είχε αναφέρει πως η Μυριέλλα κινεί τα νήματα και είναι υπεύθυνη για την υποψηφιότητα του Απόστολου Ρουβά. Την ίδια γνώμη βέβαια με τον ποδοσφαιριστή είχε και η Μαίη η οποία απασφάλισε εναντίον της Μυριέλλας. (Δείτε εδώ τι είπε)

Από την μεριά της η Μυριέλλα πιστεύει πως είναι ο εύκολος στόχος για να την καταδείξουν οι «αντίπαλοί» της.

Απαρηγόρητη η Μυριέλλα - «Δεν ξέρω ποιοι θα μπορούν να σταθούν δίπλα μου στον τάκο»

Η ήττα των Κόκκινων έφερε εντάσεις και κλάματα από την πλευρά των ηττημένων, λόγω του ότι θα φύγει για ακόμα μια παίκτης τους. Μάλιστα η Μυριέλλα που έπαιξε και έχασε τον τελευταίο πόντο για την ομάδα ξέσπασε σε κλάματα με λιγμούς, απογοητευμένη από την απόδοσή της.

Μπορεί οι συμπαίκτες της να έτρεξαν να την παρηγορήσουν και να της πουν ότι δεν πειράζει εκείνη επέμενε πως δεν θέλει να φύγει άλλος από την ομάδα της και πως ήταν πολύ κοντά στο να νικήσει τον Άρη, αν έφτανε στο στόχο λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Στη συνέχεια η Μυριέλλα παραδέχτηκε στον Γιώργο Λιανό ότι έχει στεναχωρεθεί πολύ. «Ένιωσα ότι μπορούσα να πάρω τον πόντο. Έχω στεναχωρεθεί που θα πρέπει να ξαναπάμε στην κάλπη και να ψηφισούμε κάποιον συμπαίκτη μας», ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα ποιος θα μπορέσει να βρεθεί στον τάκο με εμένα. Αυτή είναι η πιο δύσκολη ψηφοφορία μας».