Ντυμμένη στα ροζ - Πρώτο θέμα συζήτησης η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ντυμμένη στα ροζ - Πρώτο θέμα συζήτησης η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη γνωρίζει πολύ καλά πως να τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της, μιας και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι αρκετά εντυπωσιακές. Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο επαγγελματικά, μιας και ετοιμάζει την δική της συλλογή ρούχων, όσο και προσωπικά, μιας και όπως όλα δείχνουν έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βλάσση Χολέβα (δείτε εδώ την τελευταία κοινή τους φωτογραφία).

Η Πρόεδρος της UNESCO διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της. Η ίδια λοιπόν δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μαζί με τον καλό της φίλο, Νίκο Γεωργιάδη, με αφορμή τα γενέθλιά του.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη με τον Νίκο Γεωργιάδη

«Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μας φίλο @nickgeorgiadis! Ποσο υπέροχο είναι να βλέπεις τους φίλους σου να μεγαλώνουν όμορφα,δημιουργικά με λάμψη κ πολλά χαμόγελα!!!Καλοτάξιδο μήνα για όλους μας!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Με γόβες αξίας 975 ευρώ η Μαρίνα Πατούλη - Πόζαρε με μαύρο στενό φόρεμα και αναστάτωσε

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και το έχει αποδείξει πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις της από βραδινές εξόδους της και όχι μόνο. Διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τόσο στα προσωπικά της όσο και για επαγγελματικά και αυτό φαίνεται.

Το διαζύγιο την έχει ανανεώσει αλλά και το... φημολογούμενος δεσμός της με τον Βλάση Χολέβα που σχεδιάζουν μια νέα συλλογή ρούχων σε συνεργασία.

Χθες λοιπόν 30/3 η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο εστιατόριο που μαγειρεύει ο Λευτέρης Λαζάρου και απόλαυσε ένα νόστιμο γεύμα. Αυτό όμως που τράβηξε περισσότερο τις εντυπώσεις ήταν η εμφάνιση της.

Επέλεξε να φορέσει ένα στενό μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε την σιλουέτα της - δείτε πως την διατηρεί - που τον συνδύασε με μαύρες γόβες.

Οι γόβες της μάλιστα είναι πανάκριβες, αφού είναι τού οίκου Saint Laurant και κοστίζουν 975 ευρώ.

Μαρίνα Πατούλη γόβες Saint Lauran