Δεν το θυμούνται πολλοί - Η άγνωστη καταγωγή του Νίκου Μάνεση

Γεννήθηκε και μεγάλωσε όμως στην Αθήνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν το θυμούνται πολλοί - Η άγνωστη καταγωγή του Νίκου Μάνεση

Ο Νίκος Μάνεσης κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί παρουσιάζει την ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον Alpha, ενώ παράλληλα βρίσκεται και στα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα. Την ίδια στιγμή, απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συναδέρφου του, Φαίης Μαυραγάνη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι πλέον 60 ετών και έχει πολλά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της δημοσιογραφίας.

 Αυτή είναι η καταγωγή του Νίκου Μάνεση

Αυτή είναι η καταγωγή του Νίκου Μάνεση

Στο παρελθόν ο Νίκος Μάνεσης ήταν παντρεμένος με την ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας και ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Αμέσως αρραβωνιάστηκαν και στη συνέχεια παντρεύτηκαν, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόνο μιάμιση εβδομάδα .

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι το μέρος απ' όπου κατάγεται ο Νίκος Μάνεσης, καθώς ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα -δείτε εδώ το σπίτι του-. Ωστόσο, έχει την καταγωγή του από ένα πανέμορφο νησί των Επτανήσων, αν και το επίθετό του δεν παραπέμπει εκεί. Ο δημοσιογράφος κατάγεται από την Κεφαλονιά και κάθε καλοκαίρι απολαμβάνει μέρος των διακοπών του εκεί μαζί με την οικογένειά του.

«Ευχαριστώ τον Νίκο Μάνεση που είναι στη ζωή μου»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Φαίη Μαυραγάνη, μίλησε για τον γάμο της με τον αγαπημένο της Νίκο Μάνεση και για την κοινή τηλεοπτική τους πορεία, ενώ τον ευχαρίστησε που έχει μπει στη ζωή της.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος, μίλησε στο 7 Μέρες TV και αναφέρθηκε στον σύζυγό της αλλά και στο γεγονός ότι έχει βιώσει πολλές φορές παρενόχληση στον χώρο.

Είναι σοκαριστικό ότι έχεις βιώσει τέσσερις φορές παρενόχληση

Δε νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι –πιθανώς και άνδρες όχι μόνο γυναίκες- που κάποια στιγμή στην πορεία της επαγγελματικής τους ζωής δεν έχουν νιώσει κάποιου τέτοιου είδους πίεση από κάποιο ανώτερο ιεραρχικά. Οπότε πια αυτή η κουβέντα νομίζω ότι δεν έχει και νόημα με την έννοια ότι λίγο ως πολύ ο περισσότερος κόσμος στην επαγγελματική του ζωή το έχει βιώσει.

Είχες όμως το σθένος και την προσωπικότητα να αντιταχθείς σε όλο αυτό με τεράστια αξιοπρέπεια και να πας παρακάτω χωρίς να δώσεις παραπάνω σημασία.

Ο καθένας χαράζει ένα στόχο και πορεύεται –όχι εύκολα πολλές φορές-βάσει του χαρακτήρα του και των αξιών του πορεύεται. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που συναντά κανείς νομίζω ότι κάποια στιγμή με σκληρή δουλειά και τύχη ανταμείβεται.

Φαίη Μαυραγάνη Νίκος Μάνεσης

Σε κάθε συνέντευξη σου παρατηρώ την αγάπη και το θαυμασμό που μιλάς για τον Νίκο Μάνεση. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο για ένα ζευγάρι από το να εκφράζει ακόμη και δημόσια τα συναισθήματα του.

Η βασική τύχη δύο ανθρώπων είναι να πορεύονται όμορφα μαζί. Να βρει ο ένας τον ταίρι του στο πρόσωπο του άλλου. Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις απαιτούν προσπάθεια. Θέλει αγώνα και από τις δύο πλευρές για να κρατήσεις μία σχέση ζωντανή. Τίποτα δεν χαρίζεται και δεν αφήνεται στην τύχη. Έπειτα από δεκαεννιά χρόνια κοινής ζωής έχω όλους τους λόγους της γης να ευχαριστώ το Νίκο που υπάρχει στη ζωή μου. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη που μου έφερε ο Θεός αυτό το δώρο. Δείτε εδώ την υπέροχη έκπληξη που είχε κάνει η Φαίη Μαυραγάνη στον Νίκο Μάνεση στον αέρα του ALPHA.