Η απρόσμενη έκπληξη που δέχτηκε ο Νίκος Μανέσης στον αέρα του ALPHA

Δεν το πίστευε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η απρόσμενη έκπληξη που δέχτηκε ο Νίκος Μανέσης στον αέρα του ALPHA

Ο Νίκος Μανέσης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στο «Direct» του Τάκη Χατζή και έμεινε άναυδος με μια έκπληξη που τον περίμενε κατά την διάρκεια της εκπομπής.

Καθώς ο Νίκος Μανέσης και ο Τάκης Χατζής συζητούσαν, ξαφνικά εμφανίζεται στο παράθυρο μέσω skype η σύζυγος του πρώτου, Φαίη Μαυραγάνη, κάνοντας του μια απρόσμενη έκπληξη.

Η σύζυγος του είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι μόνο επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά τα βολεύουμε στην καθημερινότητα, αλλιώς δεν θα τα βολεύαμε. Ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει σαν ναυτικός κάνοντας το 60′ Ελλάδα έξι χρόνια, αν είχε μια γυναίκα που έκανε μια άλλη δουλειά, δεν θα μπορούσε εύκολα να τον καταλάβει. Ή ένας άντρας που έχει μια γυναίκα που ξυπνάει κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 και φεύγει από το σπίτι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το καταλάβει. Άρα, μια χαρά, την ίδια δουλειά κάνουμε για να συνεννοούμαστε σε όλα αυτά τα περίεργα για τους πολλούς» σημείωσε χαρακτηριστικά, λίγο αργότερα, η Φαίη Μαυραγάνη. «Με όλες τις έννοιες τον θαυμάζω. Θεωρώ ότι ο Νίκος είναι υπόδειγμα συζύγου, επαγγελματία, ανθρώπου. Καθαρός, δίκαιος, τίμιος, δυναμικός και μπορώ να μιλάω άλλη τόση ώρα για τα καλά του Νίκου».

Ο Νίκος Μανέσης, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του στον αέρα της εκπομπής, πρόσθεσε στα λεγόμενα της γυναίκας του: «Κάποια στιγμή πήγαμε για ένα ποτό και γνωριστήκαμε καλύτερα. Είχα τρακ! Θα μου πάρεις εμένα είδηση για τα προσωπικά, νομίζεις; Φύγε ρε!»

Φαίη Μαυραγάνη: Χαρές για τη σύζυγο του Νίκου Μάνεση - Τι συμβαίνει;

Χαρές έχει η σύζυγος του Νίκου Μάνεση, επίσης παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Φαίη Μαυραγάνη. Με την εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» που προβάλλεται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις χαρές της συζύγου του Νίκου Μάνεση, Φαίης Μαυραγάνη

Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, η εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη βρέθηκε και τον Νοέμβριο στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, καταγράφοντας μέσο όρο 17%, με διαφορά 4,1 μονάδων από το δεύτερο κανάλι (ΑΝΤ1/«ΠΡΩΪΝΟΙ ΤΥΠΟΙ» 12,9%).

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN, που βρίσκεται στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό από την έναρξη της σεζόν, σημείωσε επιπλέον άνοδο 0,7 μονάδων από τον Οκτώβριο (μέσος όρος 16,3%).

Σημαντική άνοδο 2,6 μονάδων σημείωσε η εκπομπή και στο γενικό σύνολο (17,1%) σε σχέση με τα ποσοστά του Οκτωβρίου (14,5%).

Κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 05:30 το πρωί, η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» βρίσκονται εκεί που χτυπά η «καρδιά» των γεγονότων, ενημερώνοντας έγκυρα, άμεσα και ψύχραιμα για όλες τις εξελίξεις.

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 5:30 το πρωί, η ενημέρωση είναι στο OPEN για να ξέρετε πρώτοι

«Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Δείτε αποκαλύψεις για το γάμο τους και τα παιδιά τους.