Φαίη Μαυραγάνη: Αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση - «Έχει έναν χαρακτήρα...»

Τα είπε όλα για τον σύζυγό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φαίη Μαυραγάνη: Αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση - «Έχει έναν χαρακτήρα...»

Η Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση. Η δημοσιογράφος έκανε μία αποκάλυψη για εκείνον και για τον χαρακτήρα του που έχει δέσει άριστα με τον δικό της.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 19 χρόνια και δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αν και είναι σπάνιες οι φορές που επιλέγουν να μοιραστούν κάποιο στιγμιότυπο της προσωπικής τους ζωής με το κοινό - δείτε εδώ μία σπάνια κοινή τους φωτογραφία από το καλοκαίρι.

Αυτά είπε η Φαίη Μαυραγάνη για τον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση

«Είναι επιλογή να μην βγάζουμε προς τα έξω τη ζωή μας. Το ότι κάνουμε αυτή τη δουλειά δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Ο Νίκος έχει έναν χαρακτήρα που εμένα μου ταιριάζει πολύ. Αν και είναι ο κορυφαίος σε αυτό που κάνει, δεν ζει με βάση την επιτυχία του αλλά είναι σωστός οικογενειάρχης χωρίς να το πουλάει αυτό. Αυτό που κάνει το κάνει υπέροχα και είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002 άρα 19 χρόνια. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν. Με πονάει να σκέφτομαι ότι τα παιδιά θα φύγουν από το σπίτι. Το όνειρο της κόρης μου είναι να σπουδάσει εκτός Ελλάδος. Έβλεπα εφιάλτες στον ύπνο μου ότι πρέπει να μάθω άριστα αγγλικά για να πηγαίνω να την βλέπω.

Δε μου αρέσει να βλέπω ρυτίδες αλλά θα φοβόμουν να κάνουν επέμβαση. Δεν ξέρω, μπορεί σε δέκα χρόνια να το κάνω»

Φαίη Μαυραγάνη: Με μίντι Massimo Dutti φόρεμα η παρουσιάστρια του OPEN

Στην νέα εκπομπή της ΕΡΤ για μαμάδες που παρουσιάζει η Ζωή Κρονάκη βρέθηκε η Φαίη Μαυραγάνη - η παρουσιάστρια του Open - και ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο Massimo Dutti φόρεμα της.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Τώρα ό,τι συμβαίνει» που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα, επέλεξε ένα μίντι φόρεμα που μπορεί κάθε γυναίκα να φορέσει στο γραφείο, αλλά και σε μια πιο επίσημη έξοδο της.

Έχει μακριά μανίκια, γραμμή εβαζέ και κλασσικό λευκό γιακά που καταλήγει σε μύτη. Κλείνει με κουμπιά μπροστά που καλύπτονται από πατιλέτα, έχει πλαϊνά σκισίματα στο κάτω μέρος και μανσέτα με κουμπί.

Η δημοσιογράφος συνδύασε το φόρεμα της με μπεζ κλειστές γόβες. Κάνε δική σου την πιο θηλυκή φούστα από τα Massimo Dutti.

Αυτό είναι το Massimo Dutti φόρεμα που επέλεγε η παρουσιάστρια του OPEN, Φαίη Μαυραγάνη