Εξελίξεις με το Καλό Μεσημεράκι - Τι συμβαίνει με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Ανακοινώθηκε επίσημα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με το Καλό Μεσημεράκι - Τι συμβαίνει με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Από την Δευτέρα 4/3 η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, "Καλό Μεσημεράκι", αλλάζει ώρα. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θα καλησπερίζει το τηλεοπτικό κοινό στις 4 το μεσημέρι, όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος πριν λίγο καιρό στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Πριν λίγη ώρα, ο ΣΚΑΙ εξέδωσε ανακοίνωση για την αλλαγή ώρας της εκπομπής. Επίσης, μια ώρα αργότερα μεταφέρεται και η εκπομπή της Κωνσταντίνας ΣπυροπούλουΚάτι ξαναψήνεται”, ενώ την ώρα 15:00 με 16:00 θα προβάλλεται επανάληψη σειράς.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την αλλαγή ώρας της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά

Το σύμπαν συνωμότησε και η αλλαγή ώρας είναι γεγονός! Από 4/4 θα κάνουμε… Καλό Μεσημεράκι στις 4 το μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ! Η εκπομπή - φυσικό φαινόμενο με την τετραπέρατη ομάδα και τον υπερπαρουσιαστή, Νίκο Μουτσινά, υπόσχεται διασκέδαση 4ever αφού τίποτα δεν τους σταματά!

Επιπλέον, η σύνοδος Βάνιας και Alcatrash αποτελεί εγγύηση για ένα δίωρο γεμάτο από μουσικάρες αλλά και αποκλειστικές ειδήσεις όπως μόνο το Καλό Μεσημεράκι ξέρει να μεταδίδει!

Από τη Δευτέρα 4/4 στις 16.00 και καθημερινά στον ΣΚΑΪ Αλλάζει η ώρα, όχι η συνήθεια!

Τι συμβαίνει με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Τι είχε δηλώσει ο Νίκος Μουτσινάς για την αλλαγή ώρας

Ο αγαπημένος παρουσιαστής πριν λίγο καιρό είχε αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή: "Θα κάνουμε κάποια αλλαγή κι εγώ είμαι υπέρ των αλλαγών. Κάποια στιγμή κάπως θες να κουνήσεις λίγο τα πράγματα. Οπότε, θα κουνήσουμε τα πράγματα, θα γυρίσουμε σε μια παλιά ώρα, που ήταν το Δέστε τους. Θα πάμε στις 16:00. Έχει ενδιαφέρον. Θα το αλλάξουμε και θα το δούμε. Αν δεν πειράξεις και λίγο τα πράγματα, δεν θα έχεις άλλο αποτέλεσμα".