Χριστίνα Κόντοβα: Σαββατιάτικη βόλτα με την κορούλα της Ada στο κέντρο της πόλης

Λιώσαμε με τις φωτογραφίες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χριστίνα Κόντοβα: Σαββατιάτικη βόλτα με την κορούλα της Ada στο κέντρο της πόλης

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει, η πασίγνωστη σχεδιάστρια Χριστίνα Κόντοβα, η οποία βιώνει την μητρότητα μετά την πολυπόθητη για εκείνη υιοθεσία της κόρης της Ada.

Η γνωστή επιχειρηματίας έχει μοιραστεί από την πρώτη στιγμή ανοιχτά το ταξίδι της υιοθεσίας, το οποίο και είχε αρκετές δυσκολίες, μιας και πέρασε πολλούς μήνες στην Ουγκάντα, εκεί όπου συνάντησε για πρώτη φορά την μικρή Ada και οι δυο τους από τότε είναι αχώριστες.

Η βόλτα της Χριστίνας Κόντοβα με την κόρη της στο κέντρο της Αθήνας

Η Χριστίνα Κοντοβά, το Σάββατο 2/3 αποφάσισε να περάσει ποιοτικό χρόνο με την μικρή της και βρέθηκαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Μάλιστα, η γλυκιά μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μερικά στιγμιότυπα από τη βόλτα τους και όπως θα δεις η μικρή Ada έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά ούτε λεπτό.

«Γενικά το ταξίδι της μητρότητας...»

Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε δημόσιες δηλώσεις στο Happy Day για το πως βιώνει την μητρότητα. Η σχεδιάστρια μόδας και ο σύντροφος της έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη διαδικασία που πέρασε με τον Τζώνη Καλημέρη υιοθετώντας την Ada από την Αφρική.

Η Κοντοβά μόνο τρυφερά λόγια έχει για την μικρή της, καθώς δήλωσε πως κάθε μέρα ζει κάτι καινούριο και πως συνεχώς λύνουν ζητήματα που προκύπτουν. Σε κάθε περίπτωση έχει αποδείξει πόσο δυνατή είναι και φυσικά πόσο έτοιμη να ζήσει μαγικό ταξίδι που ζει κάθε μαμά.

«Όλες οι μαμάδες ζούμε μοναδικές στιγμές με τα παιδιά μας. Γενικά το ταξίδι της μητρότητας για μια γυναίκα είναι το μεγαλύτερο και το πιο δύσκολο, αλλά και το πιο υπέροχο και κάπως έτσι το πέρασα και εγώ. Είμαι καλά και η ζωή συνεχίζεται πολύ ωραία. Συνέχεια λύνουμε θέματα. Νομίζω ότι ζω ότι κάθε άλλη μαμά, δεν το ξεχωρίζω. Είναι μια ιδιαίτερη ιστορία. Είναι μια ιστορία μαμάς και κόρης», είπε η Χριστίνα Κοντοβά για την κόρη της Ada.