Για ρομαντικό δείπνο Μαρίνα Πατούλη και Βλάσσης Χολέβας - Η κοινή τους φωτογραφία στα social media

Πιο λαμπερή από ποτέ στο πλευρό του σχεδιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για ρομαντικό δείπνο Μαρίνα Πατούλη και Βλάσσης Χολέβας - Η κοινή τους φωτογραφία στα social media

Πιο ευτυχισμένη και ερωτευμένη από ποτέ είναι αυτό το διάστημα η Μαρίνα Πατούλη, η οποία παρά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο συναισθηματικά, όσο και επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της UNESCO έχει ήδη βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, του γνωστού σχεδιαστή μόδας, Βλάσση Χολέβα. Οι δυο τους πραγματοποιούν πολλά κοινά ταξίδια, με το τελευταίο τους να είναι στην Μύκονο, με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα.

Η Μαρίνα Πατούλη λοιπόν, βρίσκεται στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της συλλογής ρούχων της και για αυτόν τον λόγο βρέθηκε με τον Βλάσση Χολέβα και τον Λάκη Γαβαλά για δείπνο, ενώ μοιράστηκαν και ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο στα social media.

Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με τον Βλάσση Χολέβα και τον Λάκη Γαβαλά

«Με τους καλύτερους για τα καλύτερα!!!#newbeginnings», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

«Ο Βλάσης είναι πολύ ωραίος άντρας...» - Η Μαρίνα Πατούλη "έσπασε" τη σιωπή της για τη σχέση τους

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό σήμερα Δευτέρα 21/3, μετά το ταξίδι της στο Παρίσι για τη συλλογή ρούχων που σχεδιάζει με τον Βλάση Χολέβα. Η πρόεδρος της Unesco Βορείων Προαστίων, μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, για την καριέρα της, αλλά και τις φήμες που την θέλουν εκτός από συνεργάτης του σχεδιαστή να είναι και σύντροφός του.

«Με αφορμή το J2US, επικοινώνησα εγώ μαζί του, να επιμεληθεί μία δημιουργία μου σε κάποια εμφάνισή μου. Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία και μετά γίναμε αυτοκόλλητοι. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, γιατί είδαμε ότι μας βγαίνει όλο αυτό και σε χημεία και σε συνεργασία. Τώρα ετοιμάζουμε την κολεξιόν», είπε αρχικά αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο ήρθαν σε επαφή.

Τα πειράγματα και οι σπόντες ωστόσο από τον Γιώργο Λιάγκα δεν είχαν τέλος, με αποτέλεσμα η Μαρίνα Πατούλη να δώσει την απάντηση της, χωρίς όμως να διαψεύδει τον παρουσιαστή που έλεγε πως ακόμη δεν θέλουν να πουν τίποτα.

«Εγώ δεν ήρθα εδώ να μου κόψεις την τύχη. Είμαι ελεύθερη, χαρούμενη… Είμαι καλά. Μετά από χρόνια οποιαδήποτε ανατροπή είναι επώδυνη. Όμως, η ζωή προχωράει και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή», είπε και συνέχισε «Ο Βλάσης Χολέβας είναι πολύ ωραίος άντρας, πολύ γοητευτικός, πολύ ευφυής, με αίσθηση του χιούμορ, γελάμε πολύ, περνάμε υπέροχα... Είμαστε πάρα πολύ καλά».

Επίσης, η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγο της, Γιώργο Πατούλη και στο διδακτορικό του που έγραφαν πως έκανε λογοκλοπή.