«Αναρωτιόμουν γιατί με αδικούν» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Λιόλιου

«Είχα το σύνδρομο του αδικημένου»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αναρωτιόμουν γιατί με αδικούν» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Λιόλιου

Η λαμπερή Κατερίνα Λιόλιου διανύει σίγουρα μια πολύ δημιουργική περίοδο και μία άνθηση στον χώρο της μουσικής, ενώ αυτή την περίοδο τη βλέπουμε και σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτό της παρουσίασης των backstage του X-Factor μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο.

Η όμορφη τραγουσίστρια, μίλησε στο περιοδικό DownTown και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πέρασε από τη φάση που ένιωθε πως όλοι την αδικούν αλλά πλέον, μετά από αρκετή δουλειά με τη φωνή αλλά και τον εαυτό της έχει καταφέρει να φτάσει στο σημείο που ονειρευόταν.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Λιόλιου για την ζωή της

Τελικά Κατερίνα, φέτος είναι η χρονιά σου;

Είναι μια χρονιά με πάρα πολύ τρέξιμο και κούραση, αλλά νιώθω ότι αποδίδουν καρπούς οι κόποι οκτώ ετών. Αυτά τα οκτώ χρόνια, από τότε που βγήκα από το “Voice”, δούλεψα σκληρά. Άνοιγα μουσικά προγράμματα, έκανα φωνητικά… – την ίδρωσα τη φανέλα. Ήταν χρόνια πολύ χρήσιμα, αλλά δεν ήταν η ώρα μου να βρεθώ στη θέση που ήθελα. Έπρεπε να δουλέψω κι άλλο.

Γιατί λες ότι δεν ήταν η ώρα σου;

Πρώτα το κομμάτι το ηλικιακό. Δε μπορείς να ωριμάσεις στα 19. Όταν είσαι σε εκείνη την ηλικία θέλεις να κατακτήσεις τον κόσμο. Τρως μια ωραία τούμπα, βλέπεις τι ωραίο που είναι το πάτωμα και ανεβαίνεις σιγά – σιγά. Εγώ δούλεψα πολύ αυτό το διάστημα τη φωνή μου και την ψυχολογία μου.

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκαλύπτει

Τι αποτέλεσμα είχες δουλεύοντας την ψυχολογία σου;

Κατάλαβα ότι το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου. Οι περισσότεροι αυτή τη συμβουλή μου έδιναν, αλλά δεν καταλάβαινα τι εννοούν. Μόλις κατάφερα να βρω τον δρόμο μου, βελτίωσα και βρήκα τον εαυτό μου.

Τι είχε μέχρι τότε ο εαυτός σου;

Είχα το σύνδρομο του αδικημένου. Έλεγα, “γιατί δεν τα καταφέρνω αφού μπορώ; Γιατί με αδικούν;” Κατάλαβα ότι τελικά δε σε αδικεί κανένας, εσύ αδικείς τον εαυτό σου.

Τίτλου τέλους για Δημήτρη Κεχαγιά και Κατερίνα Λιόλιου

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην σχέση της Κατερίνας Λιόλου και του Δημήτρη Κεχαγιά. Το ειδύλλιο ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021 και πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της Real, τις τελευταίες εβδομάδες οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η τραγουδίστρια και ο πρώην παίκτης του Big Brother 1 είχαν χωρίσει ξανά τον περασμένο Νοέμβριο. Όταν την Πρωτοχρονιά του 2022 η Κατερίνα ως coach της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου κέρδισε την πρώτη θέση στο J2US, ο Δημήτρης είχε βρεθεί στα παρασκήνια καμαρώνοντας την αγαπημένη του και όλοι τότε συμπέραναν πως είναι και πάλι μαζί.

Φαίνεται, όμως, πως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια βρέθηκαν στον δρόμο τους και ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος.

Τίτλου τέλους για Δημήτρη Κεχαγιά και Κατερίνα Λιόλιου