Γη της Ελιάς: Το "κακό μάτι" της Αρετής έκλεψε τις παραστάσεις στο Twitter - Χαμός στα σχόλια

«Όχι άλλο Αρετή»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Το

Η Γη της Ελιάς, αναμφίβολα είναι από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού, και από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής της, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που την παρακολουθεί καθημερινά και χωρίς να χάνει επεισόδιο, αλλά και χωρίς να αφήνει ασχολίαστο τίποτα.

Η δίκη του Φίλιππου είναι σε εξέλιξη και μάλιστα, μετά την κατάθεση της Χάιδως, είδαμε ότι οι ισορροπίες θα αλλάξουν, μιας και εκείνη, για ακόμα μια φορά, έδρασε ανάλογα με εκείνο που θεωρούσε σωστό, αδιαφορώντας για το εάν θα πάει φυλακή ή όχι. Ο Λυκούργος έγινε έξαλλος μαζί της, μιας και την είχε προειδοποιήσει να μην κάνει αυτό που σκέφτεται, μιας και είναι πολύ πιθανόν να καταδικαστεί για ηθική αυτουργία.

Άρχισε τα γνωστά της η Αρετή και το Twitter εξοργίστηκε

Από την άλλη πλευρά και την οικογένεια των Καπερνάρων, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Στέφανο έπρεπε να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

Η Αρετή τότε ξεκίνησε και πάλι τα "μανιάτικα", μιας και πιστέυει ότι το κακό μάτι ευθύνεται, που ο δικηγόρος τους αρρώστησε και έπρεπε να φύγει. Μάλιστα, η ίδια είπε: "Τώρα βρήκε να του έρθει ο στούφος;". Οι χρήστες του Twitter έκαναν το ένα σχόλιο μετά το άλλο, μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα γέλια τους για τις επικές ατάκες της Αρετής.

"Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα"

Ο Διονύσης Παπανδρέου, πρωταγωνιστής στη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του και αποκάλυψε τις σημαντικότερες εξελίξεις.

Ο ηθοποιός, συγκεκριμένα, υποδύεται τον Φίλιππο το αγόρι της Βασιλικής και πατέρα του παιδιού της, ο οποίος είναι σε μεγάλη διαμάχη με τον αδερφό της Βασιλικής, Στέφανο, και, μάλιστα, τώρα βρίσκονται στα δικαστήρια. Μετά από το spoil που αποκάλυψε την ενοχή του πρώτου, ο ίδιος απαντά στις πιο hot ερωτήσεις σχετικά με αυτή την κατάσταση.

Έφτασε η στιγμή να κριθεί ο Φίλιππος από το δικαστήριο. Πώς διαχειρίζεται αυτή την κατάσταση;

Είναι ένα παιδί που από μικρός έμαθε ότι το άδικο πρέπει να τιμωρείται. Η κίνηση του να ομολογήσει ότι πυροβόλησε τον Στέφανο δεν ήταν πράξη εντυπωσιασμού ή επίδειξης ανδρισμού, αλλά μια πράξη εξιλέωσης από τους δαίμονες του και τις τύψεις του. Ο Φίλιππος από την πρώτη στιγμή είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Οποιοσδήποτε ενδοιασμός ή δεύτερη σκέψη, που μπορεί να προκύψει στο μυαλό του, δεν είναι για τις κυρώσεις που θα έχει ο ίδιος, αλλά στην ευθύνη που έχει ως σύζυγος και κυρίως ως πατέρας».

Νιώθει ικανοποιημένος που όρθωσε το ανάστημα του, διεκδικώντας την ευτυχία;

«Αν εξαιρέσουμε τη δίκη και το αποτέλεσμα αυτής, που θα είναι γεγονότα καθοριστικά για την εξέλιξη της ζωής του, ο Φίλιππος μετά από καιρό νιώθει ολοκληρωμένος και πανευτυχής, έχοντας τη δική του οικογένεια και τη μητέρα του στο πλευρό του να τους στηρίζει».

Στο πλευρό του στη δίκη, πέρα από τη Βασιλική, και η μητέρα του Χάιδω. Ποιος θα το πίστευε;

«Θεωρείται δεδομένο ότι σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ο ήρωας θα έχει τη γυναίκα του και τη μητέρα του στο πλάι του».

Αντίθετα, δεν συγκινούνται, ούτε με τον ερχομό του παιδιού, η γιαγιά Αρετή και ο θείος Στέφανος...

«Η γέννηση του παιδιού θα μαλακώσει τον Στέφανο και την Αρετή ως προς την αντιμετώπιση τους στη Βασιλική, όχι όμως και προς τον Φίλιππο, καθώς δεν μπορούν να ξεγράψουν εύκολα την πράξη, η οποία παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή».

Ο Στάθης είναι στο πλευρό σας;

«Ο Στάθης, επιθυμώντας την ευτυχία της κόρης του και της εγγονής του, αλλά και ελέγχοντας από διάφορες καταστάσεις τον άντρα που έχει επιλέξει η Βασιλική για σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, δείχνει ότι έχει περιθώρια να αλλάξει με τον καιρό τη στάση του. Χωρίς, βέβαια, να ξεχνάει την πράξη ταυ Φιλίππου, που παραλίγο να οδηγήσει στο θάνατο του γιου του»

Παράλληλα με τη δίκη, έχουμε και το φόνο του Νικήτα από τον Αλέξη. Αυτή η πόλη δεν ησυχάζει ποτέ;

«Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα».