Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Σπάει την σιωπή του πρώτη φορά για την σχέση του με την Μαρία Κίτσου

"Η χημεία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Σπάει την σιωπή του πρώτη φορά για την σχέση του με την Μαρία Κίτσου

Πολλά έχουν ακουστεί για την προσωπική του ζωή, όσον αφορά την σχέση του με την συμπρωταγωνίστριά του στις Άγριες Μέλισσες, Μαρία Κίτσου. Τα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί είναι πολλά αλλά τελικά, όπως μαθαίνουμε τόσο από την δική του συνέντευξη, όσο κι από παλιότερη δική της που είχε αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά για τα όσα γράφονται, είναι απλά δυο καλοί φίλοι.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη και μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Δημήτρης Γκοτσόπουλος Μαρία Κίτσου

Με τη Μαρία Κίτσου γίνατε νομίζω ένα από τα πλέον κλασικά τηλεοπτικά ζευγάρια. Πως εξελίχθηκε η σχέση σας; Πολλές φορές ακούστηκε ότι είστε ζευγάρι και στη ζωή.

Στον κόσμο αρέσει να δίνει τέτοιου είδους διάσταση σε τέτοιες συνεργασίες. Έχουμε ανάγκη το όνειρο οι άνθρωποι για να μη μας τραβάει κάτω η σκληρή καθημερινότητα και η μυθοπλασία σίγουρα βοηθάει. Και, ξέρετε, η χημεία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν οδηγεί πάντα σε σχέσεις ερωτικές. Μπορεί να είναι η βάση μιας πολύ σημαντικής φιλίας. Σχεδόν οικογένεια! Άλλωστε, η πραγματική μας οικογένεια είναι οι φίλοι μας, γιατί αυτούς έχουμε επιλέξει, σε αντίθεση με τη βιολογική μας οικογένεια.

Σε ενοχλεί όταν δημοσιοποιείται η προσωπική σου ζωή λόγω της αναγνωρισιμότητας σου;

Αναμενόμενο είναι, δεν θα τρελαθώ κιόλας. Αλλά δεν θεωρώ ότι βοηθάει την καριέρα μου κάτι τέτοιο. Επίσης, αυτού του είδους η δημοσιότητα μόνο πυροτεχνήματα δημιουργεί κι εγώ ήρθα για να εργαστώ και να μείνω σε αυτό τον χώρο.

Γκοτσόπουλος και Κίτσου μαζί στον γάμο της Μιχαλάκη

Η Μαρία Κίτσου δεν γινόταν να λείπει τον Αύγουστο του 2021 από την πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή της...μέλισσάς της κι εννοείται πως το παρόν έδωσε στο πλευρό της και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Απλή, λιτή μα πανέμορφη μέσα στο βεραμάν φόρεμά της που συνδύασε με σανδάλια στάθηκε δίπλα στον "Λάμπρο" ο οποίος ανέπνεε μια νησιώτικη αύρα με την στιλιστική επιλογή του.

Μαρία Κίτσου Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Γάμος μιχαλάκη πάρτιΓάμος Μιχαλάκη