Τεράστιο τζάκι με διακοσμητικά και ξύλινο πάτωμα - Σαν από περιοδικό το σαλόνι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Εικόνα από το σπίτι του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τεράστιο τζάκι με διακοσμητικά και ξύλινο πάτωμα - Σαν από περιοδικό το σαλόνι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος όταν δεν ταξιδεύουν στην Κρήτη λατρεύουν να κάθονται στο σπίτι τους που είναι και ο επίγειος παράδεισος τους. Τον έχουν διακοσμήσει έτσι μάλιστα, ώστε να είναι το καταφύγιο τους όπου θα χαλαρώνουν μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Έχουν μια εντυπωσιακή κουζίνα όπου ο σεφ δημιουργεί πεντανόστιμα φαγητά αλλά και γλυκά που λατρεύει η κόρη της ηθοποιούς, Εύα. Είναι ξύλινη με τεράστιο πάγκο και πολύ εντυπωσιακή.

Το σαλόνι στο σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Όπως είδαμε σε πολύ πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram της Βάσως Λασκαράκη, το σαλόνι τους είναι βγαλμένο σαν από περιοδικό. Έχει ξύλινο πάτωμα, αλλά και ένα τεράστιο τζάκι που είναι το στολίδι του χώρου.

Τα χρώματα είναι σε γήινα επίπεδα που κάνουν ακόμη πιο ζεστό το δωμάτιο που οδηγεί στην κουζίνα.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σαλόνι σπιτιού

Η διαφορά ηλικίας της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

H Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2019 σε μία πραγματικά παραμυθένια τελετή (δείτε εδώ φωτογραφίες).

«Το πρώτο καλοκαίρι ήταν δύσκολο, πήγαμε για εξήντα μέρες διακοπές στην Κρήτη και η Εύα τον γνώρισε ως μέλος της παρέας. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε μετά από δέκα μήνες σχέσης, είδαμε πως όλα πήγαν καλά, μετά από τέσσερις μήνες της το ανακοινώσαμε. Δεν το είχε καταλάβει, ήταν σχεδόν πέντε η Εύα. Όλα πήγαν καλά και πάντα με συμβουλευτική βοήθεια, έχω άγχος πολύ για το παιδί και έχει και ο Λευτέρης δύο παιδιά, μια κόρη που είναι έξι στα επτά κι έναν γιο που είναι στα 13 με 14», είχε πει σε συνέντευξή της η Βάσω Λασκαράκη για τη γνωριμία του άντρα της με την κόρη της.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι τόσο ταιριαστό που τα έχουν βρει μέχρι και στις ημερομηνίες. Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους έχουν μόνο ένα μήνα διαφορά καθώς η Βάσω Λασκαράκη γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1979, ενώ ο Λευτέρης Σουλτάτος, τον Σεπτέμβρη.

Λασκαράκη Σουλτάτος διαφορά ηλικίας