Έμοιαζε με νεράιδα - Το νυφικό της Βάσως Λασκαράκη στο γάμο με τον Σουλτάτο που είχε σχολιαστεί όσο κανένα άλλο

Ήταν πολύ εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έμοιαζε με νεράιδα - Το νυφικό της Βάσως Λασκαράκη στο γάμο με τον Σουλτάτο που είχε σχολιαστεί όσο κανένα άλλο

Η Βάσω Λασκαράκη ολοκλήρωσε την ευτυχία της με τον Λευτέρη Σουλτάτο το 2019 όταν και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Κρήτη παρουσία συγγενών και στενών φίλων.

Ήταν καλοκαίρι του 2017 όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μια κοινή παρέα στο νησί. Τότε η γνωστή ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, από τον οποίο χώρισε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, γεγονός που ανακοίνωσαν δημόσια με μια επιστολή σε όλα τα Μέσα.

Ένα χρόνο μετά το καλοκαίρι του 2018, συναντήθηκαν ξανά, ενώ λίγο καιρό μετά βρέθηκαν, προκειμένου να της γνωρίσει ένα γνωστό του για να αγοράσει αμάξι. Αυτή η συνάντηση έμελλε να είναι μοιραία, καθώς από εκείνη την ημέρα είναι αχώριστοι.

«Με τον Λευτέρη γνωριστήκαμε πριν από δυόμιση χρόνια σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Συναντηθήκαμε μετά από έναν χρόνο ξανά σε ένα μέρος πάλι με παρέα και βρεθήκαμε μετά από λίγο καιρό για να μου γνωρίσει έναν γνωστό του για να αγοράσω ένα αμάξι. Τα πράγματα πήραν την πορεία τους. Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της.

Το νυφικό της Λασκαράκη στον γάμο με τον Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη στο γάμο της έμοιαζε με νεράιδα... Επέλεξε ένα σχετικά απλό νυφικό στράπλες με τούλι, το οποίο συνδύασε με φλατ πέδιλα. Τα μαλλιά της τα είχε αφήσει απλά μπούκλες, πιάνοντας τα μισά πίσω.

Το νυφικό της Βάσως Λασκαράκη στο γάμο με τον Σουλτάτο

Το σπίτι που μένουν Λασκαράκη - Σουλτάτος μετά το γάμο

Το ζευγάρι φροντίζει να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο του μαζί και έτσι δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που επιλέγουν να μείνουν σπίτι και να μαγειρέψουν κάτι όλοι μαζί, ενώ τον τελευταίο καιρό οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να κάνει μαζί εκπομπή στην τηλεόραση.

Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου είναι πολύ προσεγμένο ενώ αποτυπώνει στο 100% το μοναδικό στιλ της αγαπημένης ηθοποιού. Ένα από τα πιο υπέροχα σημεία του μάλιστα είναι το σαλόνι, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο δωμάτιο του σπιτιού.