«Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της και έχει σκορδοκαΐλα να...» - Έξαλλος ο Λιάγκας με την Πισπιρίγκου

''Άστραψε και βρόντηξε'' στον αέρα του Πρωινού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της και έχει σκορδοκαΐλα να...» - Έξαλλος ο Λιάγκας με την Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι κρατούμενη αυτή τη στιγμή και αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 4/4 για τις κατηγορίες, που της επιρρίπτονται. Η μητέρα ενώ ετοιμάζει τα όσα θα καταθέσει στο δικαστήριο κάνει απελπισμένες κινήσεις να μιλήσει με τον Μάνο και αυτό δείχνει, πως ο κόσμος της εξακολουθεί να γυρίζει γύρω του.

Πρώτες πληροφορίες κάνουν επίσης γνωστό πως το ζευγάρι θα χωρίσει και αυτή η είδηση έκανε έξαλλο τον Λιάγκα στον αέρα του πρωινού, αφού άλλες θα έπρεπε να είναι οι ανησυχίες της.

Η αντίδραση του Λιάγκα για το διαζύγιο Ρούλας Πισπιρίγκου - Μάνου Δασκαλάκη

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται και κατηγορείται ότι σκότωσε το ένα από τα τρία παιδιά της και το πρώτο που της έρχεται στο μυαλό όταν κατηγορείται ότι σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το παιδί της… είναι να χωρίσει με τον Μάνο; Τώρα δηλαδή; Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της και έχει σκορδοκαϊλα να χωρίσει με τον Μάνο; Το πρόβλημα της Ρούλας είναι ο Μάνος… Το πρόβλημα της Ρούλας όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Μάνος… Όλη της η ζωή είναι ο Μάνος...».

Η πρώτη αντίδραση του Μάνου στην επιθυμία της Ρούλας για αίτηση διαζυγίου

Την επιθυμία της για την κατάθεση αιτήματος διαζυγίου έχει εκφράσει εδώ και κάποιες ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου. Οι γονείς των τριών παιδιών που έχασαν ξαφνικά τη ζωή τους στην Πάτρα εμφανίζονταν ενωμένοι, ωστόσο πέρασαν σε αντίπαλα στρατόπεδα μετά τη σύλληψη της μητέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε το πρωί της Δευτέρας (4/4) η εκπομπή Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης διαμηνύει στο περιβάλλον του πως αυτή τη στιγμή έχει να ασχοληθεί με πολύ πιο σοβαρά θέματα από το διαζύγιό του με τη Ρούλα.

Μάλιστα φέρεται να είπε: «Εδώ ο κόσμος χάνεται...».