Κόλαφος ο Λιάγκας για την υπόθεση της Πάτρα: «Εγώ θα ανακουφιστώ αν μάθω ότι η μάνα είναι αθώα»

«Η λύτρωση όλης της Ελλάδας θα είναι να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κόλαφος ο Λιάγκας για την υπόθεση της Πάτρα: «Εγώ θα ανακουφιστώ αν μάθω ότι η μάνα είναι αθώα»

Ο Γιώργος Λιάγκας και όλη η ομάδα του Πρωινού παρακολουθούν συγκλονισμένοι τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της Πάτρας και ειδικά τη Δευτέρα 4/4 βλέπουμε τον παρουσιαστή σε πολλά σημεία να είναι έντονος. Πιο αναλυτικά, αφού έκανε ένα ξέσπασμα για το ζευγάρι, στη συνέχεια άλλαξε ψυχολογία και μοιράστηκε μια σκέψη του.

Θα ήταν ιδανικό για εκείνον και ίσως για μεγάλο τμήμα του κοινού, που παρακολουθεί τις εξελίξεις να βγει αθώα στο τέλος η Ρούλα, καθώς δεν υπάρχει χειρότερη κατηγορία και σενάριο από αυτά, που επικρατούν.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Το παιδί αυτό δεν σκοτώθηκε μόνο, δε δολοφονήθηκε. Το παιδί βασανίστηκε επί εννέα μήνες από την ίδια του τη μάνα, αν αποδειχθεί η κατηγορία.

Η λύτρωση όλης της Ελλάδας θα είναι να αποδειχθεί ότι αυτή η γυναίκα είναι αθώα και κάποιος τρελός γιατρός πήγε και σκότωσε τα παιδιά… Δεν ξέρω! Εγώ θα ανακουφιστώ αν μάθω ότι η μάνα είναι αθώα. Αλήθεια σας λέω. Με έχει στοιχειώσει όλη αυτή η ιστορία ότι μία μάνα βασάνιζε ένα παιδί εννέα μήνες. Και του ‘δινε… του ΄δινε… Και δεν άντεξε και του έδωσε τη χαριστική βολή!».

«Φώναζε βοήθεια με κάθε τρόπο» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

«Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της και έχει σκορδοκαΐλα να...» - Έξαλλος ο Λιάγκας με την Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι κρατούμενη αυτή τη στιγμή και αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 4/4 για τις κατηγορίες, που της επιρρίπτονται. Η μητέρα ενώ ετοιμάζει τα όσα θα καταθέσει στο δικαστήριο κάνει απελπισμένες κινήσεις να μιλήσει με τον Μάνο και αυτό δείχνει, πως ο κόσμος της εξακολουθεί να γυρίζει γύρω του.

Πρώτες πληροφορίες κάνουν επίσης γνωστό πως το ζευγάρι θα χωρίσει και αυτή η είδηση έκανε έξαλλο τον Λιάγκα στον αέρα του πρωινού, αφού άλλες θα έπρεπε να είναι οι ανησυχίες της.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται και κατηγορείται ότι σκότωσε το ένα από τα τρία παιδιά της και το πρώτο που της έρχεται στο μυαλό όταν κατηγορείται ότι σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το παιδί της… είναι να χωρίσει με τον Μάνο; Τώρα δηλαδή; Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της και έχει σκορδοκαϊλα να χωρίσει με τον Μάνο; Το πρόβλημα της Ρούλας είναι ο Μάνος… Το πρόβλημα της Ρούλας όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Μάνος… Όλη της η ζωή είναι ο Μάνος...».