Ο Μάνος και η Ρούλα κάνουν γυμναστική 3 μήνες μετά την κηδεία - Τους κατακεραύνωσε ο Λιάγκας

«Μπράβο τους...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Μάνος και η Ρούλα κάνουν γυμναστική 3 μήνες μετά την κηδεία - Τους κατακεραύνωσε ο Λιάγκας

Τη Δευτέρα 4/4 ήρθε στο φως μια νέα είδηση για τη ζωή ζευγαριού Δασκαλάκης-Πισπιρίγκου μέσα από το Πρωινό του Αντ1. Όπως βλέπουμε και παρακάτω η απόφαση των 2 να επανέλθουν στην κανονική τους ζωή και μάλιστα στα γυμναστήρια 3 μήνες μετά τον χαμό του παιδιού τους, έκανε ξανά έξαλλο τον Λιάγκα.

Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μην απασχολούσε η κίνηση αυτή και πιο συγκεκριμένα να μην ενοχοποιούταν, ωστόσο πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει προκαλέσει τεράστια εντύπωση στο πανελλήνιο, με την αποδοκιμασία στο πρόσωπο του να κυριαρχεί.

Η Ρούλα και ο Μάνος κάνουν γυμναστική 3 μήνες μετά τον θάνατο της κόρης τους

«Αναρωτιέσαι πότε και πώς θρήνησαν αυτοί οι άνθρωποι», ανέφεραν οι συντελεστές της εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Μπράβο τους. Να έχεις χάσει το παιδί σου και τρεις μήνες μετά… Να μη φροντίσουμε το σώμα μας;», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκα.

Μάνος - Ρούλα

Η πρώτη αντίδραση του Μάνου στην επιθυμία της Ρούλας για αίτηση διαζυγίου

Την επιθυμία της για την κατάθεση αιτήματος διαζυγίου έχει εκφράσει εδώ και κάποιες ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου. Οι γονείς των τριών παιδιών που έχασαν ξαφνικά τη ζωή τους στην Πάτρα εμφανίζονταν ενωμένοι, ωστόσο πέρασαν σε αντίπαλα στρατόπεδα μετά τη σύλληψη της μητέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε το πρωί της Δευτέρας (4/4) η εκπομπή Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης διαμηνύει στο περιβάλλον του πως αυτή τη στιγμή έχει να ασχοληθεί με πολύ πιο σοβαρά θέματα από το διαζύγιό του με τη Ρούλα.

Μάλιστα φέρεται να είπε: «Εδώ ο κόσμος χάνεται...».