Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε ξανθιά και είναι αγνώριστη - Η φωτογραφία που ''έριξε'' ολόκληρο το Instagram

Μας αρέσει αυτή η αλλαγή;!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε ξανθιά και είναι αγνώριστη - Η φωτογραφία που ''έριξε'' ολόκληρο το Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία έβαλε φωτιά στους followrs της και ελπίζουμε να μην αποσπάσει ξανά αιχμηρά σχόλια. Οι αλλαγές και οι τολμηρές εμφανίσεις φαίνεται να χαρακτηρίζουν τελευταία το μοντέλο και η αλήθεια είναι πως οι μέχρι τώρα ανανεώσεις, της πάνε πολύ.

Αυτή τη φορά έκανε μια μεγάλη ανατροπή, η οποία αφορούσε στα μαλλιά της και ξάφνιασε πολλούς σύμφωνα με τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία. Το καστανό εντυπωσιακό μαλλί αποτελεί παρελθόν, αφού η Ηλιάνα από σήμερα θα είναι ξανθιά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε ξανθιά

«Risky business» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Επιστρέφει η Ηλιάνα στο GNTM; - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκε τηλεοπτικά σε διάφορα είδη και ακόμη κι αν βρίσκεται διακοπές στη Τζαμάικα, οι επαγγελματικές της εξελίξεις είναι ραγδαίες. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να συζητηθεί το επόμενο βήμα της, καθώς τα κανάλια βρίσκονται σε περίοδο αλλαγών και πραγματοποίησης μεταγραφών.

Δύο περιπτώσεις αιωρούνται σχετικά με το όνομα του μοντέλου. Η πρώτη την θέλει να επιστρέφει ως κριτής στο GNTM και η δεύτερη την θέλει με δική της εκπομπή στον Ant1.

Το Star αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής Style Me Up δήλωσε την επιθυμία του να επιστρέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο κανάλι για την εκπομπή μόδας, ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο, εφόσον ακόμη και η παρουσιάστρια του ριάλιτι δεν επιβεβαιώνεται και είναι προς συζήτηση και το όνομα της Βίκυς Καγιά.

Ο Ant1 θέλει την παρουσιάστρια, επίσης, για εκπομπή σχετική με τη μόδα, αλλά καμία από τις δύο προτάσεις δεν είναι έτοιμη.

Στην κάμερα του ANT1 και στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος ήταν φανερά προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην στην Ανατολική Ευρώπη και με το κατά πόσο ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να μεγαλώσει και τελικά να μας επηρεάσει όλους.

«Όχι μόνο θλίβομαι, είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν όπλα. Τα λεφτά που ξοδεύονται για όπλα θα έπρεπε να τα δίνουν να ταΐζουν τους ανθρώπους που πεινάνε», ανέφερε και πρόσθεσε «αγχώνομαι για το αύριο, έχουμε παιδιά, σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν; Αύριο θα έχω δουλειά; Έχω μεγάλη ευθύνη», τόνισε.

Όσον αφορά τον ρόλο του ως κριτή του GNTM, ο επιτυχημένος φωτογράφος ανέφερε πως αν και δεν γίνονται συζητήσεις προς το παρόν εκείνος είναι ανοιχτός σε κάθε ενδεχόμενο, ειδικά αν συνεργαστεί με αγαπημένα του πρόσωπα.

«Το GNTM μου λείπει. Ωραία περάσαμε, δεν ξέρω αν θα περάσουμε» είπε με νόημα για το αν θα υπάρξει νέος κύκλος. «Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει, δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά. Το διάβασα χτες ότι θα επιστρέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο. Αν επιστρέψει, την αγαπώ, είναι από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, εγώ με χαρά».

Ωστόσο, φαίνεται πως την Ηλιάνα δεν την απασχολούν αυτή την στιγμή τα επαγγελματικά της, καθώς επικεντρώνεται κυρίως στο self care, πηγαίνοντας διακοπές στην Αμερική. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε πρώτα στο Λος Άντζελες, έπειτα στην Τζαμάικα, και θέλει να επισκεφτεί και την Νέα Υόρκη πριν επιστρέψει στην Αθήνα.