Πάτρα: «Με μεγάλωσε, με έκανε άντρα» - Τα σπαρακτικά λόγια αγάπης του Μάνου για την Τζωρτζίνα

«Ήταν ο έρωτας της ζωής μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Με μεγάλωσε, με έκανε άντρα» - Τα σπαρακτικά λόγια αγάπης του Μάνου για την Τζωρτζίνα

Ο Μάνος Δασκαλάκης προσπαθεί να μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα του, όσο η γυναίκα του κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και καταθέτει σχετικά με αυτή το μεσημέρι της Δευτέρας 4/4 (Η μεγάλη αποδοκιμασία από τον κόσμο προς τη Ρούλα). Συνέντευξη έδωσε ο πατέρας, που έχασε και τις 3 κόρες του στην εφημερίδα Μπαμ, τις οποίες και ακούσαμε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Μια δημόσια εκδήλωση αγάπης έκανε για την 9χρονη κόρη του ως το πρώτο παιδί στην οικογένεια. Η μεγάλη του αδυναμία ήταν εκείνη, καθώς την έβλεπε να υιοθετεί όλες τις κινήσεις και τα ενδιαφέροντα του. Οι τελευταίες εξελίξεις για τον θάνατο της μικρής, εξακολουθούν να τον αφήνουν άφωνο.

Οι δηλώσεις αγάπης του Μάνου Δασκαλάκη για την Τζωρτζίνα

«Η Τζωρτζίνα ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν το παιδί μου. Κυρίως αυτό το παιδί. Γιατί αυτό το παιδί το μεγάλωσα από μωρό. Έγινα πατέρας με αυτό το παιδί. Με έκανε άντρα αυτό το παιδί. Δεν περίμενα ότι θα το φτάσω εννέα χρονών και να μάθω ότι έπαθε κάτι τέτοιο».

«Ήταν ένα παιδί που έκανε ό,τι έκανε και ο πατέρας της. Ποδόσφαιρο, τραγούδια, μαζί όλη την ώρα. Όχι ότι δεν αγαπούσα τα άλλα μου παιδιά αλλά το συγκεκριμένο παιδί με μεγάλωσε, όχι το μεγάλωσα. Με μεγάλωσε, με έκανε άντρα”, τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας για την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Αποκάλυψη "βόμβα" - «Ο Μάνος Δασκαλάκης κάτι κρύβει που θα έχει ποινική δίωξη»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha μίλησε το πρωί της Δευτέρας 4/4 ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας μίλησε και για τα υπόλοιπα πρόσωπα που ενδεχομένως να εμπλέκονται στην ιστορία, αλλά και για τον ρόλο του Μάνου Δασκαλάκη στην υπόθεση θανάτου των παιδιών.

«Εκτιμώ και πιστεύω ότι υπάρχει συμμετοχή σε αυτό το έγκλημα και όχι μόνο σε αυτό. Η ουσία που βρέθηκε; Ποιος της την έδωσε; Έχει ποινική ευθύνη. Σίγουρα πρόκειται για παράνομη χορήγηση. Δεν υπάρχει πατρικό ένστικτο. Δεν υπήρχε αυτό, όπως δεν υπήρχε και το μητρικό ένστικτο στην πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει. Βεβαίως και κάτι κρύβει ο Μάνος, αλλά αυτό το κάτι που κρύβει, έχω την εντύπωση ότι θα έχει και μια ποινική δίωξη στο μέλλον.

Είπε και κάτι άλλο στην ανακοίνωση, ότι πρέπει να δουλεύει για να της δίνει λεφτά. Ρε άνθρωπέ μου, ρε πατέρα, έχεις χάσεις τρία παιδιά και για τον θάνατο του τρίτου σου παιδιού φέρεται ως κατηγορούμενη η σύζυγός σου. Δεν είχατε και την καλύτερη σχέση, για ποιο λόγο να την βοηθήσεις οικονομικά; Εγώ αν αντιμετώπιζα τέτοιο πρόβλημα, όπως και άλλοι γονείς θεωρώ, θα ήθελα να την έχω απέναντί μου και όχι να τη ξεμαλλιάσω αλλά να την πνίξω. Το μυαλό του δεν πάει. Το νου του ήταν να πάει να πίνει τον καφέ του, να παίζει στοίχημα, να κάνει το καμάκι του…» συμπλήρωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον Μάνο Δασκαλάκη, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει διαζύγιο η Ρούλα σήμερα.