Θρήνος για τον Άνθιμο Ανανιάδη και την Εύη Καραγιάννη

Η σπαρακτική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για τον Άνθιμο Ανανιάδη και την Εύη Καραγιάννη

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνουν η Εύη Καραγιάννη και ο αγαπημένος της γιος Άνθιμος Ανανιάδης, μιας και έφυγε από τη ζωή η μητέρα της και γιαγιά του ηθοποιού.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Εύη Καραγιάννη με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να αποχαιρετήσει την αγαπημένη της μαμά.

Από τη μεριά του, ο Άνθιμος Ανανιάδης (δείτε εδώ με ποια τραγουδίστρια είναι σε σχέση) δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση για την απώλεια της γιαγιάς του.

Η ανάρτηση της Εύης Καραγιάννη

«Αιωνία σου η μνήμη μανούλα μου. Σε ευχαριστώ, σε αγαπώ μαμά μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Εύη Καραγιάννη.

Εύη Καραγιάννη μητέρα

«Ο Άνθιμος δεν με συγχωρέσει που χώρισα με τον Βουτσά»

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια μίλησε η Εύη Καραγιάννη και συγκινημένη αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον Κώστα Βουτσά αλλά και αυτή που είχε ο ίδιος με τον γιό της Άνθιμο.

«Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί με τον Κώστα. Είναι συγκινητικό και για εμένα και για τον Άνθιμο. Ο Άνθιμος ακόμα και τώρα δακρύζει. Δεν σημαίνει ότι όλα είναι ωραία όταν χωρίζεις αλλά ο βιολογικός του πατέρας κι ο Κώστας ήταν σαν φίλοι. Ο μόνος που με αγάπησε πραγματικά ήταν ο Κώστας κι ήταν ο καλύτερος πατέρας.

Όταν είχαμε χωρίσει βρισκόντουσαν για φαγητό με τον πατέρα του Άνθιμου. Ο Άνθιμος δεν θα μου συγχωρέσει ποτέ ότι χώρισα με τον Κώστα και το έχει μέσα στην ψυχή του. Αυτός ο χωρισμός ήταν σκληρός κι είχε πολλά δάκρυα.