Αντιγόνη Δρακουλάκη για την υπόθεση της Πάτρας: «Δεν το αντέχω, σκέφτεσαι το δικό σου παιδί στη θέση αυτών»

«Όταν ακούω για τα τρία αυτά παιδιά, σκέφτομαι το δικό μου παιδί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αντιγόνη Δρακουλάκη για την υπόθεση της Πάτρας: «Δεν το αντέχω, σκέφτεσαι το δικό σου παιδί στη θέση αυτών»

Στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» παραχώρησε συνέντευξη η Αντιγόνη Δρακουλάκη η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει από την άλλη για την υπόθεση της Πάτρας η οποία έχει συγκλονίσει για τα καλά το πανελλήνιο με τις τελευταίες εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Νομίζω δεν υπάρχει μέρα που ο καθένας μας να μην έχει προβληματιστεί και να μην κουβαλάει αυτά τα τρία παιδιά, άσχετα με το αν τα έχει δει ή όχι. Υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει πάρα πολύ έντονα το αίσθημα τις αδικίας μέσα μου.

Δεν αντέχω να βλέπω κόσμο να αδικείται. Δεν το αντέχω. Όταν βλέπω μια αδικία, πάντα τοποθετούμαι. Τώρα που είμαι και μητέρα, όπως και κάθε μητέρα νομίζω, είναι τρομερό… Σκέφτεσαι το δικό σου παιδί στη θέση αυτών».

Οι δηλώσεις της Αντιγόνης Δρακουλάκη

Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 4/4 ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, σχετικά με την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ενώπιων της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών αναμένεται να μπουν και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας. Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε σχετικά με τις ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν βρεθεί στο σπίτι της κατηγορούμενης για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Κατέσχεσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές και η αστυνομία θα εστιάσει στο έαν υπάρχουν αρχεία, σύμφωνα με τα οποία η Πισπιρίγκου, έψαχνε σε διάφορα σάιτ για κεταμίνη. Η αστυνομία ψάχνει ισχυρά αποδεικτικά μέσα. Ακούγεται και για μία άλλη συσκευή που τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της ταφής της Τζωρτζίνας.

Ακόμη δεν έχει δοθεί κάποια εντολή για να γίνει εκταφή. Μιλάμε για μικρά παιδιά, για ταφές είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό που συμβαίνει και κανείς δεν έκανε τίποτα να σωθεί κάποιο παιδί. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία εξαιτίας της προκαταρκτικής της Εισαγγελίας τρέχει την έρευνα για τον θάνατο των 2 πρώτων παιδιών και παράλληλα και η ανακριτική για τον θάνατο της 9χρονης. Ερευνάται εάν υπάρχει και άλλο άτομο που να εμπλέκεται, αλλά και συμμετοχή, όχι απαραίτητα στο να έχει τελέσει μία πράξη, συγκεκριμένα μπορεί να υπάρχει παρασιώπηση ενός εγκλήματος αλλά και υπόθαλψη εγκληματία», κατέληξε.