«Όλοι οι φίλοι μου έχουν φύγει από τη ζωή, έρχεται και η σειρά μου» - Οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Όλοι οι φίλοι μου έχουν φύγει από τη ζωή, έρχεται και η σειρά μου» - Οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου

Με αφορμή την εκδήλωση για τη βράβευση του Γιάννη Βογιατζή από τη Φίνος Φιλμ η Άννα Φόνσου παραχώρησε μεταξύ άλλων συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη τόνισε χαρακτηριστικά γιατί δεν βλέπει τις παλιές ελληνικές ταινίες.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ο Γιάννης είναι φίλος μου, είμαι θαυμάστριά του πολλά χρόνια. Έχουμε παίξει μαζί και θέατρο και κινηματογράφο. Αξίζει πάρα πολλά βραβεία και όχι μόνο αυτό.

Χαίρομαι που σήμερα θα του δώσουμε αυτή τη χαρά, που θα μας δει όλους κοντά του. Σε μια ταινία έκανα επίτηδες λάθος στο γύρισμα για να με ξαναφιλήσει.

Όχι, δεν βλέπω τον εαυτό μου στις παλιές ταινίες για πολλούς λόγους. Πρώτον, δεν είμαι και ποτέ στο σπίτι μου. Δεύτερον, είναι όλοι φίλοι μου και όλοι έχουν φύγει από τη ζωή και λέω… έρχεται και η σειρά μου, δεν κοιμάμαι τα βράδια».

Οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου

Η αποκάλυψη της Φόνσου για τον πρώην σύζυγό της - «Ο Τάκης Μπουγάς έκανε τυχαία εξετάσεις κι ήταν...»

Το απόγευμα της Τετάρτης 23/02 η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Τάκη Μπουγά. Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος, ταπεινός και μεγάλης αξίας. «Έφυγε» ξαφνικά κι ανέλπιστα σε ένα μήνα και διαχειρίστηκε το θάνατό του.

Ο Τάκης πήγε τυχαία να κάνει εξετάσεις από τη γκρίνια τη δική μου. Ήμασταν πολύ φίλοι, ήταν ο άνθρωπός μου. Πήγε, έκανε ακτινογραφία θώρακος και βγήκε ο γιατρός κι είπε ότι ήταν γεμάτος καρκίνο. Δεν το άκουσε ποτέ ο Τάκης.

Πήγα εγώ κι η αδερφή του και μας είπαν ότι ο Τάκης είναι χάλια. Δεν είχε καταλάβει τίποτα. Είπε στο γιατρό ότι θέλω να διαχειριστώ μόνος μου το θάνατό μου, μην πείτε τίποτα στην Άννα. Με εντυπωσίασε που την παραμονή της κηδείας με έπαιρναν οι τραγουδιστές και με ρωτούσαν τι ώρα είναι η κηδεία. Τον χάσαμε και δεν ήρθε κανένας βέβαια.»