Καλό Μεσημεράκι: Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό

Το μεσημέρι της Δευτέρας 4/4 η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ξεκίνησε κάπως διαφορετικά σε σχέση με το πως την είχαμε συνηθίσει καθώς υπήρξε αλλαγή στην ώρα. Ωστόσο, λίγο αργότερα παρακολουθήσαμε να εισβάλλει στο πλατό της εκπομπής η Έλλη Κοκκίνου μετά από την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Τώρα που πέρασα τον κορωνοϊό είμαι καλά. Είχα παρέα τον πυρετό για δυόμισι μέρες, αλλά μετά ήμουν εντάξει. Από τότε δεν έχει περάσει και πολύς καιρός»

«Το βλέπαμε να κουνιέται ρυθμικά και...» - Το απίστευτο περιστατικό που έτυχε στην Κοκκίνου

Η λαμπερή Έλλη Κοκκίνου, το μεσημέρι του Σαββάτου 2/4 έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Star, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού. Τότε ήταν που η τραγουδίστρια, που πρόσφατα νόσησε από κορωνοϊό, θυμήθηκε ένα ευτράπελο που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τραγουδιού της «Τάξε μου» και λύθηκε στο γέλιο εξιστορώντας το.

«Ένα ευτράπελο από τα πολλά που θα μπορούσα να πω, το οποίο μου έχει συμβεί σε βιντεοκλίπ, έγινε πριν από 3 περίπου χρόνια. Συγκεκριμένα, στο τραγούδι «Τάξε μου» είχαμε πάει με τον σκηνοθέτη και τον βοηθό σκηνοθέτη για κάποια πλάνα οι τρεις μας πάνω σε ένα τζιπ στη Βάρκιζα».

«Έτσι όπως ήμασταν σε ένα βουναλάκι κοντά στη θάλασσα, κοντά σε ένα σημείο που οπτικά ήταν εύκολο να δούμε τι συνέβαινε, ήταν ένα αυτοκίνητο το οποίο βλέπαμε να κουνιέται ρυθμικά και με σταθερότητα. Κάναμε τα πλάνα μας λίγο πιο μακριά και φύγαμε. Ένα από τα πολλά ευτράπελα ήταν αυτό. Ελπίζω να πέρασαν καλά» σημείωσε η Έλλη Κοκκίνου κλείνοντας.