Ράδιο Αρβύλα: Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης on air για την Πάτρα - «Φτάνει πια! Έχω θυμώσει πάρα πολύ»

«Φτάσαμε ο θάνατος τριών παιδιών να είναι χρυσωρυχείο για τα ΜΜΕ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης on air για την Πάτρα - «Φτάνει πια! Έχω θυμώσει πάρα πολύ»

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια για την τραγωδία στην Πάτρα καθώς με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο όλα όσα γίνονται. Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας 4/4 ξεκίνησε κάπως διαφορετικά την εκπομπή καθώς ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να εκφράσει το παράπονό του για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είμαστε ανακουφισμένοι που τελειώνει η εκπομπή γιατί πραγματικά δεν αντέχεται το γύρω γύρω. Επειδή το Ράδιο Αρβύλα πρέπει εκ των πραγμάτων να είσαι ενημερωμένος με αυτό που συμβαίνει γύρω σου, δεν αντέχεται άλλο.

Θέλουμε να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο. Κάθε μέρα η τοξικότητα είναι όλο και περισσότερη… Εγώ έχω θυμώσει πάρα πολύ! Δεν περίμενα ότι θα φτάσουμε ο θάνατος τριών παιδιών θα είναι χρυσωρυχείο για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε αυτόν τον βαθμό. Εν μέρει το περιμέναμε…Έχουμε φτάσει να υπάρχουν θριαμβευτικές αναρτήσεις για τηλεθεάσεις καναλιών και εκπομπών που βασίζονται σε αυτούς τους θανάτους.

Φτάνει πια! Δεν θέλουμε να βλέπουμε άλλο ούτε τα πρόσωπά τους ούτε τίποτα. Δεν μπορούμε άλλο, είναι ανυπόφορο, αλλά δεν μπορείς, γιατί είναι παντού»

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη on air

Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 4/4 ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, σχετικά με την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ενώπιων της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών αναμένεται να μπουν και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας. Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε σχετικά με τις ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν βρεθεί στο σπίτι της κατηγορούμενης για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Κατέσχεσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές και η αστυνομία θα εστιάσει στο έαν υπάρχουν αρχεία, σύμφωνα με τα οποία η Πισπιρίγκου, έψαχνε σε διάφορα σάιτ για κεταμίνη. Η αστυνομία ψάχνει ισχυρά αποδεικτικά μέσα. Ακούγεται και για μία άλλη συσκευή που τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της ταφής της Τζωρτζίνας.

Ακόμη δεν έχει δοθεί κάποια εντολή για να γίνει εκταφή. Μιλάμε για μικρά παιδιά, για ταφές είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό που συμβαίνει και κανείς δεν έκανε τίποτα να σωθεί κάποιο παιδί. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία εξαιτίας της προκαταρκτικής της Εισαγγελίας τρέχει την έρευνα για τον θάνατο των 2 πρώτων παιδιών και παράλληλα και η ανακριτική για τον θάνατο της 9χρονης. Ερευνάται εάν υπάρχει και άλλο άτομο που να εμπλέκεται, αλλά και συμμετοχή, όχι απαραίτητα στο να έχει τελέσει μία πράξη, συγκεκριμένα μπορεί να υπάρχει παρασιώπηση ενός εγκλήματος αλλά και υπόθαλψη εγκληματία», κατέληξε.