Ξέσπασε σε λυγμούς η Μαντώ Γαστεράτου για την τραγωδία στην Πάτρα - «Δεν αντέχω με τα εγκλήματα που έχει κάνει το τέρας»

«Δε μπορώ να ηρεμήσω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε λυγμούς η  Μαντώ Γαστεράτου για την τραγωδία στην Πάτρα - «Δεν αντέχω με τα εγκλήματα που έχει κάνει το τέρας»

Η υπόθεση της Πάτρας έχει αφήσει σε σοκ τους πάντες με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις τελευταίες πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια. Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια όπου κράτησε σύνολο πέντε ώρες.

Από την άλλη, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν μιλήσει δημόσια για ό,τι συμβαίνει καθώς δεν μπορούν να το πιστέψουν. Έτσι, η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αναφερθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση όπου λίγο αργότερα την είδαμε να ξεσπάει φανερά σε κλάματα αφού πλέον δεν μπορεί να διαχειριστεί συναισθηματικά όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις της: «Γεια σας αγάπες μου. Ελπίζω να είστε καλά. Είμαι στη δουλειά και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ανθρώπινη στιγμή. Γενικά, όλες αυτές τις μέρες με όλα αυτά τα εγκλήματα που έχει κάνει αυτό το κτήνος, το τέρας από την Πάτρα, αποφεύγω να τα βλέπω γιατί δεν αντέχω.

Όποτε έρχομαι στη δουλειά, επειδή έχω πρόσβαση στο ίντερνετ και έχω μπροστά μου υπολογιστή, βλέπω τις φωτογραφίες της Τζωρτζίνας και από τα παιδάκια και μου είναι πολύ επίπονο. Πάρα πολύ επίπονο, δε το χωράει ο νους μου. Από τότε που έχει συμβεί αυτό…

Δε ξέρω… Από τότε που δημοσιεύθηκε, δε μπορώ να ηρεμήσω, δε μπορώ να συνέλθω. Δε ξέρω αν περνάτε και εσείς το ίδιο. Να σας πω την αλήθεια, επιλέγω να δημοσιοποιήσω αυτή τη στιγμή που πια είναι καθημερινότητά μου, κάθε φορά που βλέπω φωτογραφίες ή ακούω κάτι… Σκέφτομαι ότι εφόσον έχουμε αποτύχει σαν ανθρωπότητα, ποια μπορεί να είναι η προσωπική ευθύνη του καθενός; Όπως το εκλογικεύω, σκέφτομαι ότι αν ζούσα στην κοινωνία εκείνη και κάτι υποψιαζόμουν έστω και το παραμικρό, νομίζω θα το διερευνούσα, δε θα το άφηνα στην τύχη του. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με παιδιά. Θα μου πεις, πίσω από τις κλειστές πόρτες δε ξέρεις τι γίνεται.

Δε ξέρω αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ως άνθρωπος και ως μονάδα μήπως όταν κάτι μας προβληματίζει πρέπει να το ψάχνουμε; Να μη μας αφήνει η συνείδησή μας να κοιμόμαστε ήσυχοι αν δεν έχουμε κάνει κάτι γι΄ αυτό. Δε ξέρω τι να πω. Αυτή η ιστορία μας έχει τρελάνει».

Οι δηλώσεις της Γαστεράτου για την Τραγωδία στην Πάτρα

Ανακοίνωση "βόμβα" από το Παίδων για την κεταμίνη

Η τραγωδία στην Πάτρα έχει αφήσει σε σοκ την κοινή γνώμη μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια για τους τρεις θανάτους των μικρών κοριτσιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Μανώλης Παπασάββας, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε ότι καμία σχέση δεν έχουν οι γιατροί του νοσοκομείου με τη χορήγηση κεταμίνης στη μικρή Τζωρτζίνα επισημαίνοντας ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα το συγκεκριμένο σκεύασμα σε οποιαδήποτε μορφή.