"Έκλεψε" τις εντυπώσεις η Κατερίνα Καραβάτου σε βραδινή της έξοδο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Μπορεί η Κατερίνα Καραβάτου να έχει επιλέξει φανερά να αποφεύγει τις κοσμικές τις εμφανίσεις καθώς η παρουσιάστρια της εκπομπής «Τι λες τώρα» έχει αφιερωθεί για τα καλά στα δυο παιδιά της.

Έτσι λοιπόν, η κάμερα του YouWeekly.gr την "τσάκωσε" σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση αφού παρευρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του δημοσιογράφου Νίκου Γεωργιάδη σε μεξικάνικο εστιατόριο στην Νέα Σμύρνη. Αναμφίβολα, η ίδια έκλεψε τις εντυπώσεις με την chic εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα πιο androgynous look.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κατερίνας Καραβάτου

Αποκλειστική φωτογραφία Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου - Φωτογραφία

«Ο πατέρας μου όταν ήμουν...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για τον πατέρα της

Με αφορμή μία συνέντευξη στην σημερινή της εκπομπή, Σάββατο 19/3, η Κατερίνα Καραβάτου, θέλησε να τοποθετηθεί και να αναφερθεί σε ένα συμβάν που είχε λάβει χώρα παλαιότερα με τον πατέρα της, σε σχέση με τον επαγγελματικό της προσανατολισμό, και το τι θα έκανε στη ζωή της.

Η παρουσιάστρια να σας θυμίσουμε ότι πέρασε δύσκολα τον τελευταίο καιρό καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, στην οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως και ο δικός της πατέρας πίστευε πως άλλο ήταν το κατάλληλο επάγγελμα για εκείνη.

«Ο πατέρας μου, όταν ήμουν ήδη παρουσιάστρια, μια Παρασκευή βράδυ όταν πήγα στη Θεσσαλονίκη, είχαμε κάνει ήδη 3-4 χρόνια στον αέρα, μου είπε, “Κατερίνα έχει κάτι πολύ καλές εξετάσεις στον ΑΣΕΠ και νομίζω ότι δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία και να δώσεις γιατί έχει κάτι πολύ καλές θέσεις σε κάποια υπουργεία». Ο μπαμπάς μου και η μαμά μου ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, ήταν δάσκαλοι και πάντα θεωρούσαν ότι αυτό ήταν το καλύτερο για το παιδί τους» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.