Μαριέττα Χρουσαλά: Τι δουλειά έκαναν οι γονείς της πριν γίνει διάσημη και παντρευτεί τον Πατίτσα

Το γνωρίζατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαριέττα Χρουσαλά: Τι δουλειά έκαναν οι γονείς της πριν γίνει διάσημη και παντρευτεί τον Πατίτσα

Η Μαριέττα Χρουσαλά μπορεί να είχε μια μεγάλη καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης ωστόσο όταν παντρεύτηκε τον Λέωντα Πατίτσα και γέννησε τα δυο παιδιά της, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να αφοσιωθεί στην οικογένεια της.

Η παρουσιάστρια μαζί με το σύζυγό της και τα παιδιά τους ζουν σε ένα υπέροχο σπίτι που μοιάζει με βασιλικό, αφού διαθέτει όλα τα κομφόρ. Από πισίνες, γυμναστήρια μέχρι και spa - δείτε φωτογραφίες.

Τι δουλειά όμως έκαναν οι γονείς της Μαριέττας Χρουσαλά πριν γίνει διάσημη;

Η Μαριέττα γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1983 στο Ριζάρι, ένα χωριό κοντά στην Έδεσσα αν και κατάγεται από τη Μυτιλήνη. Είναι κόρη δύο πρώην δασκάλων, του Κώστα και της Αγλαΐας Χρουσαλά. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Θανάση (γενν. 1980). Το 1985 μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα.

Το 2001, ξεκίνησε να σπουδάζει στο Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε. Αργότερα, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Ψυχολογία της Επικοινωνίας" στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Παππάς

Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 11/3 ημέρα για την Μαριέττα Χρουσαλά καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα περνάει αρκετά πρωτότυπα φέτος, καθώς βρίσκεται στις Άλπεις για σκι με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και φίλους τους.

Ο αγαπημένος της φυσικά θέλησε να ευχηθεί στην Μαριέττα Χρουσαλά και δημόσια για αυτό και ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

«Χρόνια Πολλά αγάπη μου» έγραψε κάτω από την ανάρτησή του και φυσικά πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν και ευχήθηκαν με την σειρά τους στην παρουσιάστρια.

Οι ευχές του Λέοντα Πατίτσα στην Μαριέττα Χρουσαλά