Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που έφερε την αντίδραση της Γαίας Μερκούρη

Τι του σχολίασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που έφερε την αντίδραση της Γαίας Μερκούρη

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι καθημερινός χρήστης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές του τόσο από ταξίδια του στην Άνδρο όπως και από βόλτες του με την σύντροφό του Γαία Μερκούρη και φίλους.

Πρόσφατα όμως, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φορούσε κουκούλα και λόγω του σκοταδιού το πρόσωπο του φαινόταν ελάχιστα.

Στην εν λόγω λοιπόν ανάρτηση σχολίασε η αγαπημένη του Γαία, εκφράζοντας του πόσο τον αγαπάει. Η απάντηση του Άγγελου ήταν αναμενόμενη αφού απάντησε πως και εκείνος την αγαπάει.

Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με το σχόλιο

Άγγελος Λάτσιος instagram

Πώς σχετίζεται η σύντροφός του με τον Ματέο Παντζόπουλο

Αυτό που πολύς κόσμος δεν γνωρίζει είναι πως η Γαία, είναι κόρη της Δωρεθέας Μερκούρη, δηλαδή της πρώην συντρόφου του Ματέο Παντζόπουλου. Η μητέρα της Γαίας δείχνει να έχει μεγάλη αδυναμία στον Άγγελο Λάτσιο, ενώ όπως όλα δείχνουν η σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο αποτελεί απλά μία ιστορία του παρελθόντος μιας και πριν από λίγο καιρό ευχήθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της.

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Όπως αναφέρει σημερινό 23/11 δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, παρά το γεγονός ότι τα δυο παιδιά είναι ευτυχισμένα, όπως εξάλλου και οι γονείς τους, τους οποίους συνδέει στενή φιλία, λόγω της παλιάς σχέσης του Ματέο Παντζόπουλου με την Δωροθέα Μερκούρη, η σχέση αυτή έχει προβληματίσει έντονα την Ελένη Μενεγάκη.

Όχι ότι η παρουσιάστρια δεν την εγκρίνει, ακριβώς το αντίθετο αφού η Γαία είναι ένα πολύ καλό παιδί, κάτι που η Ελένη εκτιμά ιδιαιτέρως.

Όμως, η παρουσιάστρια έχει τις ανησυχίες της κυρίως μετά την ανακοίνωση του Άγγελου και της Γαίας ότι οι δυο τους αναζητούν σπίτι στην Κηφισιά για να μείνουν μαζί. Η Ελένη πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για να μείνουν μαζί. Η Ελένη έχει αγωνία για το μέλλον του Άγγελου, μετά τις αποφάσεις που πήρε εκείνος.