Ελένη Μενεγάκη: Η πρώην του Ματέο Παντζόπουλου της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της

Σουηδία γίναμε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η πρώην του Ματέο Παντζόπουλου της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της

Η Ελένη Μενεγάκη είχε χθες (29/10) τα γενέθλιά της και όπως είναι φυσικό, οι ευχές που δέχθηκε ήταν πάρα πολλές. Πέρα από την έκπληξη που της έκαναν οι συνεργάτες στον αέρα της εκπομπής, στην Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκαν και πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης.

Ευχές φυσικά της έστειλαν και τα παιδιά της και συγκεκριμένα, ο μεγάλος της γιος, Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πιο τρυφερή φωτογραφία από την παιδική του ηλικία στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη.

Οι ευχές της πρώην συντρόφου του Ματέο Παντζόπουλου στην Ελένη Μενεγάκη

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι τη συγκεκριμένη φωτογραφία σχολίασε και η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία όπως είναι γνωστό, ήταν πρώην σύντροφος του Ματέο Παντζόπουλου. Η Δωροθέα Μερκούρη γνωρίζει καλά τον Άγγελο Λάτσιο καθώς διατηρεί σχέση με την κόρη της, Γαία και έτσι άφησε τις ευχές της για την αγαπημένη παρουσιάστρια κάτω από αυτή τη φωτογραφία.

Δωροθέα Μερκούρη ευχές Ελένη Μενεγάκη

Το πανάκριβο δώρο του Ματέο Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, γιορτάζει τα γενέθλιά της ακόμα μία χρονιά στην τηλεόραση και φυσικά οι εκπλήξεις στο πλατό της εκπομπής από τους στενούς της συνεργάτες αλλά και από τους δικούς της ανθρώπους θα είναι πολλές.

Ο Οκτώβριος για την οικογένειά της είναι ένας μήνας χαράς και γενεθλίων συνεχόμενων, που θέλουν να τα γιορτάζουν όλοι μαζί και να χαίρονται με την καρδιά τους. Την τρελή αδυναμία που έχει ο ένας για τον άλλον φυσικά την ξέρουν όλοι. Η Ελένη τρελαίνεται για τον αδελφό της και εκείνος επίσης.

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, που είχε γενέθλια την περασμένη Κυριακή και έκλεισε τα 35 του χρόνια, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προγραμματίσει να γιορτάσει μαζί με την αδελφή του και να σβήσουν τα κεράκια τους παρέα, ενώ πέρυσι την περίοδο της καραντίνας έβαλαν στο “παιχνίδι” τους και τον Άγγελο Λάτσιο, που, αν και έχει τα δικά του γενέθλια τέλη Νοέμβρη, έσβησε την τούρτα του μαζί τους...

Θοδωρής Μισόκαλος Ελένη Μενεγάκη γενέθλια

Ποια θα είναι η έκπληξη του Μάκη Παντζόπουλου στη γυναίκα της ζωής του; Να σας θυμίσουμε ότι πέρυσι ο επιχειρηματίας είχε χαρίσει στην Ελένη Μενεγάκη μια τούρτα με σημειολογικό χαρακτήρα (δείτε την εδώ), που απεικόνιζε εκείνη αγρότισσα στο “Όναρ”...

Κάτι ανάλογο θα είναι και το φετινό της δώρο ή μήπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό, όπως ψιθυρίζουν κάποιες γλώσσες, που θα γίνει σε ανύποπτο χρόνο; “Ό,τι και να γίνει θα γίνει με πολλή αγάπη”, λένε όσοι ξέρουν καλά τον Μάκη και τις εκπλήξεις που του αρέσει να κάνει σε όσους αγαπά... Σε λίγες μέρες η παρουσιάστρια κλείνει τα 52 και το βέβαιο είναι ότι βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση.