Μαρία Τζομπανάκη: «Η Γεωργία είναι μια...» - Η εξομολόγηση για την σύζυγο του Ορφέα Αυγουστίδη

Πανευτυχής για τον γάμο που ετοιμάζει ο γιος της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Τζομπανάκη: «Η Γεωργία είναι μια...» - Η εξομολόγηση για την σύζυγο του Ορφέα Αυγουστίδη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά το καλοκαίρι, έναν χρόνο μετά τον ερχομό του γιου τους. Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 5/4, η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός.

Τα σχόλια της Μαρίας Τζομπανάκη για τον γάμου του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη

«Έχουμε γάμους! Δεν έχω ραφτεί ακόμα, όλα θα τρέξουν τελευταία στιγμή. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι που ήρθε το παιδί μας, ένας ήλιος στη ζωή μας. Η Γεωργία μας που είναι μια υπέροχη γυναίκα. Όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Για το που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, Αθήνα ή Κρήτη, είπε: «Ό,τι θέλει η νύφη και ο γαμπρός, εκείνοι αποφασίζουν».

Δεν ξεκόλλαγε από τον γιο του - Η κοινή έξοδος του Ορφέα Αυγουστίδη με τη Μαρία Τζομπανάκη και τη σύντροφό του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του σύντροφος, Γεωργία Κρασσά βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους μιας και πριν από κάποιους μήνες ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ένα υπέροχο αγοράκι που έφερε χαμόγελα σε όλη την οικογένεια.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι βλέπουμε σπάνια κοινά στιγμιότυπα στα social media, αν και πριν από κάποιες μέρες ανέβασαν την πιο επική φωτογραφία για τις Απόκριες (δείτε τη εδώ).

O φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ωστόσο εντόπισε τον αγαπημένο ηθοποιό μαζί με την σύντροφό του, τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη και τον γιό του, σε οικογενειακή έξοδο το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από τον γιο του ενώ η Μαρία Τζομπανάκη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την έξοδό της με τον εγγονό της.

Ορφέας Αυγουστίδης παιδίΟρφέας Αυγουστίδης γιόςΟρφέας Αυγουστίδης σύντροφοςΟρφέας Αυγουστίδης Μαρία Τζομπανάκη