Η γλυκιά ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου - Μπαμπάς και γιος ποζάρουν αγκαλιά

Δείτε την φωτογραφία τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η γλυκιά ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου - Μπαμπάς και γιος ποζάρουν αγκαλιά

Η Φωτεινή Αθερίδου έχει μοιραστεί πολλές φορές στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram τις αστείες στιγμές με τον γιο και τον σύντροφό της, όπως ήταν και εκείνη με το πέταγμα του χαρταετού τους και η επική αντίδραση του μικρού τους.

Άλλη μία ήταν και αυτή, από την περασμένη Κυριακή, όπου απαθανάτισε τους δύο άντρες της ζωής της στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, την ώρα που μιλούσαν και χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο.

Οι σχέσεις του ζευγαριού φαίνεται πως είναι πολύ δυνατές και οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι, ενώ πάντα προτεραιότητα στη ζωή τους έχει το παιδί τους που είναι και ο πρωταγωνιστής στον λογαριασμό της μητέρας του.

Η γλυκιά ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου - Μπαμπάς και γιος ποζάρουν αγκαλιά

Μάλιστα, η ηθοποιός έγραψε στην φωτογραφία τους: «Μπαλκονάτοι» και μας άφησε να απολαύσουμε την μοναδική στιγμή τους μπροστά από τον καταγάλανο ουρανό.

Ο σύζυγος και ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου

Το μοντέρνο σπίτι της ηθοποιού- Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Η Φωτεινή Αθερίδου μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς, όπου ως λάτρης των social media, μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της. Μάλιστα η ηθοποιός δεν διστάζει να μοιραστεί φωτογραφίες ακόμα και από τις πιο προσωπικές τις στιγμές.

Στις αναρτήσεις της, μας συστήνει τον γιο της, τους φίλους της και μας «καλωσορίζει» στο μοντέρνο σπίτι της, που διαμένει με τον σύντροφό της και το παιδί τους.

Το σπίτι της είναι διακοσμημένο με αρκετά «τολμηρά» κομμάτια, που του δίνουν μια πιο μοντέρνα χροιά. Σίγουρα αυτό το σπίτι συνάδει με την προσωπικότητα της νεαρής ηθοποιού και αν έπρεπε να του βάζουμε ένα τίτλο θα γράφαμε με σιγουριά πως είναι το μέρος, όπου το κλασσικό συναντήθηκε με τα σωστές χρωματικές αποχρώσεις.