Η γυμνόστηθη φωτογραφία που έστειλε η Φωτεινή Αθερίδου σε fans

Απίστευτη γκάφα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γυμνόστηθη φωτογραφία που έστειλε η Φωτεινή Αθερίδου σε fans

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε η Φωτεινή Αθερίδου την Κυριακή 5/12 και μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της, αποκάλυψε την απίστευτη γκάφα που έκανε, όταν καταλάθος έστειλε γυμνόστηθη φωτογραφία της στα social media.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ήθελε να την στείλει στην Νάντια Κοντογιώργη για πλάκα την ώρα που θήλαζε το γιο της, όμως τελικά από λάθος την έστειλε σε φανς της.

Η αποκάλυψη της Φωτεινής Αθερίδου για την γυμνόστηθη φωτογραφία

«Αφορά τη φίλη μας, Νάντια Κοντογεώργη. Πάω να της στείλω μια φωτογραφία που είμαι γυμνόστηθη με το θήλαστρο σαν μάγκας και αντί να τη στείλω στην ίδια, την στέλνω στους fans της Νάντιας Κοντογεώργη. Και της λέω “σου έστειλα μήνυμα στο messenger”. Και μου λέει “όχι”. Τα παιδιά από το fan club την έσβησαν τη φωτογραφία. Όλα καλά» εξήγησε η Φωτεινή Αθερίδου.

"Το παιδί ήρθε αναπάντεχα, θα ήθελα και δεύτερο"

Στο Πάμε Δανάη βρέθηκε καλεσμένη η Φωτεινή Αθερίδου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως άλλαξε η ζωή της μετά τον ερχομό του γιού της.

Η ηθοποιός στην ερώτηση αν θα έκανε δεύτερο παιδί απάντησε: «Δεύτερο παιδί ε; Ναι θα το ξανά έκανα, Θέλω πολύ ένα δεύτερο παιδί αλλά τώρα θέλω να δουλεύω. Επειδή είμαι μοναχοπαίδι, ξέρεις θέλω πολλά παιδιά.».

Όσο για το πως πήρε την απόφαση να κάνει το πρώτο της παιδί, η Φωτεινή Αθερίδου, εξομολογήθηκε: «Αναπάντεχα ήρθε, δεν το οργάνωσα, ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου.».

Τέλος για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της πριν και μετά τον ερχομό του παιδιού της είπε: «Καμία σχέση αλλά με την καλή έννοια, Πως ήμουν; Τίποτα από αυτά.». Πριν λίγο καιρό ο γιος της είχε γενέθλια δείτε τον να σβήνει τα κεράκια.