Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιός της έχει γενέθλια και μας τον δείχνει να σβήνει τα κεράκια!

Η γλυκιά ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιός της έχει γενέθλια και μας τον δείχνει να σβήνει τα κεράκια!

Ένας χρόνος πέρασε από τη μέρα που η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Ο μικρός Θοδωρής, όπως είναι το όνομά του, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια και η διάσημη μαμά δε θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από το πρώτου του πάρτι.

Συγκεκριμένα η Φωτεινή Αθερίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία την βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της την ώρα που εκείνος σβήνει τα πρώτα του κεράκια παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Δείτε επίσης τη φωτογραφία του γιού της που μας έλιωσε!

Φωτεινή Αθερίδου γενέθλια γιου
φωτεινή αθερίδου

Φωτεινή Αθερίδου: Πόζαρε με μαγιό και μας έδειξε για πρώτη φορά το σώμα της μετά τη γέννα

Τις βουτιές της στη θάλασσα ξεκίνησε η Φωτεινή Αθερίδου και για πρώτη φορά για φέτος το καλοκαίρι πόζαρε με μαγιό και θέα τη θάλασσα. Μάλιστα, μας έδειξε πως είναι το σώμα της 9 περίπου μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Η νεαρή ηθοποιός, διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της. Πλέον δεν έχει μόνο έναν άνδρα στη ζωή της για να τη γεμίζει χαρά, αλλά δυο. Ο γιος και ο σύζυγός της, είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητα της και δεν είναι λίγες αυτές που μας έχει «τρελάνει» με τον μπέμπη της και τις πόζες του.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, δημοσίευσε μια δική της φωτογραφία όπου την είδαμε να ποζάρει με το μαγιό της και θέα το απέραντο γαλάζιο. Η Φωτεινή Αθερίδου, όπως παρατηρήσαμε, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και γυρνάει σιγά σιγά στην κανονική της σιλουέτα.

φωτειν΄αθερίφου μαυρό