Βραδινή έξοδος για την Τόνια Σωτηροπούλου χωρίς τον Μαραβέγια

Που εντοπίστηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βραδινή έξοδος για την Τόνια Σωτηροπούλου χωρίς τον Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία λίγες μέρες πριν βρισκόταν στην πανέμορφη Ιταλία, εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό, έξω από το θέατρο Παλλάς για την πρεμιέρα της παράστασης Ουρανία.

Η βραδινή έξοδος της Τόνιας Σωτηροπούλου χωρίς τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια

Η ηθοποιός ήταν μόνη της, χωρίς τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια, αλλά φωτογραφήθηκε μαζί με την Ευγενία Σαμαρά και την Χριστίνα Χειλά, τα δύο κορίτσια του Σασμού.

Η ίδια φόρεσε ένα λευκό κοστούμι, που αποτελεί την καλύτερη και πιο στιλάτη επιλογή για την άνοιξη, και το συνδύασε με ένα απλό μαύρο μπλουζάκι, μαύρα τρακτερωτά παπούτσια και μία μαύρη τσάντα. Στο μακιγιάζ κινήθηκε σε απαλές αποχρώσεις και τόνισε ελαφρώς τα μάγουλα και τα χείλη της. Τα μαλλιά της ήταν λιτά για να ανεμίζουν στο αέρα και να μας σαγηνεύουν.

Τόνια Σωτηροπούλου

Σαμαρά, Σωτηροπούλου, Χειλά

Η Τόνια Σωτηροπούλου σε βραδινή έξοδο

«Δεν με θεωρώ ούτε ακτιβίστρια ούτε influencer»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3 η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την μητρότητα καθώς την ενοχλεί ιδιαίτερα όταν την ρωτούν πότε θα αποκτήσει παιδάκι.

Από την άλλη η ίδια αναφερόμενη στα social media και την προβολή σημείωσε: "Εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος δεν θεωρώ ότι είμαι ούτε ακτιβίστρια ούτε influencer. Έχω κάποιες αρχές στη ζωή μου, είναι πολύ ξεκάθαρες οι γραμμές του τι είναι ηθικό και τι όχι και προσανατολίζομαι πάντα σε αυτό που αγαπάω μέσα από τη δουλειά μου.

Τα social media είναι ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μου πρώτον, και δεύτερον της επικοινωνίας που μπορείς να έχεις με κόσμο που σε παρακολουθεί. Είμαι ηθοποιός, έχω επιλέξει αυτό το επάγγελμα γιατί προφανώς έχω την ανάγκη να με αγαπούν και να με θαυμάζουν. Θέλω να είμαι ένα πρότυπο που είναι υγιές. χωρίς να είμαι ψεύτικη σε αυτό που πιστεύω.

Όπως κάθε άνθρωπος στην καθημερινότητά του, κάνω το καλύτερο που μπορώ [...] Θα ήθελα να μην έχω social media, αλλά είναι κάτι από το οποίο αντικειμενικά είναι μέρος της δουλειάς μου και το αγαπώ και βγάζω χρήματα. Είναι κι ένας τρόπος να πω μια προσωπική μου άποψη με την οποία θα μπορεί να συνδεθεί κάποιος ή όχι. Δεν συμφωνούν όλοι με όλους”.

Όσο για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια ανέφερε: «Δεν το περίμενα να έχεις τόσο τεράστιο κύμα ουσιαστικής αγάπης. Θα ήταν ψεύτικο από πλευράς μου από τη στιγμή που έχω επιλέξει να κάνω ένα επάγγελμα του οποίου η επιτυχία σε ένα σημείο ταυτίζεται με την προβολή, θα ήταν πολύ ψεύτικο από μέρους μου να πω γιατί υπάρχουν φωτογράφοι ή τι σε νοιάζει.

Μα μόνη σου ανέβασες φωτογραφίες κούκλα μου από τον γάμο σου, τι τί με νοιάζει; Εσύ μου το σερβίρεις στο πιάτο. Είναι ένα κομμάτι της ζωής [...] Τον εαυτό μου δεν τον έχω δείξει ποτέ στο 100% στα social media. Δείχνουμε όλοι εν μέρει ένα πιο ευαίσθητο κομμάτι, ωραιοποιημένο. Δεν είναι έτσι».