Ξέσπασε η Τόνια Σωτηροπούλου: «Με θυμώνει αφάνταστα το να με ρωτάνε πότε θα κάνω παιδί»

«Είναι τρομερή αγένεια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Τόνια Σωτηροπούλου: «Με θυμώνει αφάνταστα το να με ρωτάνε πότε θα κάνω παιδί»

Στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3 η Τόνια Σωτηροπούλου η οποία παραχώρησε συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την μητρότητα αλλά και για το σοβαρό ζήτημα που κάποιοι ρωτούν μια γυναίκα πότε θα κάνει παιδί. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για το κίνημα #metoo όπου απασχολεί ιδιαίτερα.

Μεταξύ άλλων, η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Αυτό υπάρχει πάντα και είναι κάτι που εμένα με θυμώνει αφάνταστα. Είναι τρομερή αγένεια το να γράφει κάποιος σε φωτογραφία, “α έχεις φουσκωμένη κοιλιά, είσαι έγκυος”. Μπορώ να κάνω ότι θέλω.

Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια αν εγώ θέλω να ζω με κουνέλια και να μην κάνω ποτέ παιδιά. Μπορώ να κάνω 5 παιδιά, μπορώ να υιοθετήσω παιδιά. Είναι δικό μου πρόβλημα».

Οι δηλώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου

Αυτό είναι το απίστευτο ταλέντο της Τόνιας Σωτηροπούλου - Το βίντεο που ανέβηκε στο Instagram

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της Showbiz. Οι δυο τους όπου σταθούν και όπου βρεθούν εκδηλώνουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλον, ενώ μάλιστα πρόσφατα πήγαν και ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει πολλά ταλέντα και όπως φαίνεται δεν είναι μόνο μια αξιέπαινη ηθοποιός αλλά είναι εξαιρετική στην ζωγραφική. Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Κωστής Μαραβέγιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε την ίδια να ζωγραφίζει έναν πίνακα στο πάτωμα του σπιτιού τους, με απλωμένες τις μπογιές της.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού ολοκλήρωσε την δημιουργία της, η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράστηκε το τελικό αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους. Όπως ανέφερε και η ίδια, ζωγράφισε το καταπληκτικό παραλιακό τοπίο της Ύδρας, που είναι το αγαπημένο νησί του ζευγαριού, στο οποίο και παντρεύτηκαν.

«Σπίτι ατελιέ, κορίτσι τέλειο», έγραψε στην ανάρτησή του ο Κωστής Μαραβέγιας.

Αυτό είναι το απίστευτο ταλέντο της Τόνιας Σωτηροπούλου