Καταπέλτες Τσουρός και Φλορίντα κατά του Σεφερλή: «Είναι ένα κακόγουστο χιούμορ, δεν γίνεται να...»

Τι είπαν στον αέρα του «Mega Καλημέρα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταπέλτες Τσουρός και Φλορίντα κατά του Σεφερλή: «Είναι ένα κακόγουστο χιούμορ, δεν γίνεται να...»

Νούμερο 1 στα trend του Twitter ήταν το «Super Mammy», η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, όχι όμως για τους σωστούς λόγους. Οι χρήστες κράζουν τα αστεία του Σεφερλή, τονίζοντας πως είναι από ξεπερασμένα... μέχρι και κακοποιητικά. Για όλα αυτά μίλησαν και οι συντελεστές της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Απέναντι στο χιούμορ του Σεφερλή ο Κώστας Τσουρός και η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Ο Κώστας Τσουρός τόνισε πως τέτοια αστεία δεν πρέπει να ακούγονται, ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι πρόσθεσε πως έχει ευθύνη και ο ΑΝΤ1.

«Μια ατάκα που άκουσα, για τους βιασμούς, που συμπεριλήφθηκε μέσα στο σίριαλ του Μάρκου Σεφερλή, θεωρώ ότι τη στιγμή που δύο συνάδελφοί του διώκονται για βιασμούς και βρίσκεται η ποινική διαδικασία στη δικαιοσύνη κατ’ εξέλιξη, θα μπορούσες να το αποφύγεις.

Είναι κάτι το οποίο έγραψε τώρα, δεν είναι κάτι που υπήρχε, που και να υπήρχε θα το έβγαζες. Συγκυριακά τώρα τέτοιου είδους αστεία και τέτοιου είδους χιούμορ καλό είναι να μην ακούγεται», είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Είναι ένα κακόγουστο χιούμορ αυτό. Είναι μισή ευθύνη του Μάρκου και μισή του καναλιού. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι γυναίκες φοβούνται να γυρνάνε στο σπίτι μόνες τους τα βράδια με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Θέλει λίγο προσοχή», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Στήθηκε διαμαρτυρία κατά του Σεφερλή - Τον περίμεναν έξω από γήπεδο να τον γιουχάρουν

Τις τελευταίες ημέρες όλοι περίμεναν πως και πως την έναρξη του Super Mammy και τον Μάρκο Σεφερλή σε έναν απολαυστικό ρόλο. Τελικά από τα πρώτα κι όλα επεισόδια τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά αλλά η συνέχεια και η έκταση του ζητήματος ήταν αναπάντεχη.

Μέσα από το Happy Day έγινε γνωστό την Τρίτη 5/74 πως την προηγούμενη ημέρα, ενώ είχε διοργανωθεί ποδοσφαιρικός αγώνας με γνωστά πρόσωπα για καλό σκοπό μεταξύ και του Μάρκου, τον περίμεναν απ΄ έξω πλήθος κόσμου. Διαμαρτυρία στήθηκε λοιπόν, για σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια, τα οποία ακούστηκαν από τον ηθοποιό.