Δεκάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο για τον Μάρκο Σεφερλή - "Δεν ήμουν ποτέ φαν του..."

Αποθέωση για το Super Mammy

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεκάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο για τον Μάρκο Σεφερλή -

Το βράδυ της Κυριακής 3/4, ο Μάρκος Σεφερλής έκανε πρεμιέρα στον ANT1 με την καινούρια του εκπομπή Super Mammy και οι αντιδράσεις στο Twitter είναι επικές.

Ο ηθοποιός υποδύεται μία ελληνίδα μάνα, την Χαρίκλεια και οι ατάκες του κάνουν το κοινό να ταυτίζεται σε πολλά επίπεδα και τον αποθεώνει, σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες που είχε τελείως διαφορετική αντίδραση.

Οι αντιδράσεις για την πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή και το Super Mammy στο Twitter

Βγήκε η απόφαση για την δικαστική διαμάχη του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Ακρίτα - Ποιος την νίκησε

Την δικαστική μάχη που είχε με την Έλενα Ακρίτα κέρδισε ο Μάρκος Σεφερλής, όπως γνωστοποίησε η δημοσιογράφος. O κωμικός είχε κινηθεί νομικά εναντίον της με αφορμή ένα παλαιότερο κείμενό στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στη Δικαιοσύνη για την συγκεκριμένη απόφαση χαρακτηρίζοντάς την «σκοταδιστική».

«Η σκοταδιστική αυτή απόφαση μάς γυρίζει χρόνια πίσω: ενθαρρύνει τον ρατσιστικό λόγο προς τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ή τα άτομα που το ύψος, τα κιλά και το σώμα τους δεν συμφωνούν με τα στάνταρ ’κανονικότητας’ του κάθε Προκρούστη. Ο Σεφερλής και ο κάθε Σεφερλής μπορεί ανενόχλητα πλέον να χλευάζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες» τονίζει, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος.

Παράλληλα, η Έλενα Ακρίτα γνωστοποιεί πως ο Μάρκος Σεφερλής ζητούσε 100.000 ευρώ αποζημίωση και τελικά του επιδικάστηκε το ποσό των 8.000 ευρώ, με την Έλενα Ακρίτα να αφήνει αιχμές και για τον ίδιο, αναφέροντας: «Επίσης δεν έγινε δεκτό το αίτημα του να μάς βάλει (τους υπεύθυνους της εφημερίδας κι εμένα) φυλακή. Γιατί αυτό ζήτησε στην αγωγή του ο καλός αυτός κύριος».

undefined