Η κόρη Λασκαράκη - Τσιμιτσέλη έχει μεγαλώσει πολύ! Η τρυφερή φωτογραφία της μικρής Εύας

Ολόκληρη κυρία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η κόρη Λασκαράκη - Τσιμιτσέλη έχει μεγαλώσει πολύ! Η τρυφερή φωτογραφία της μικρής Εύας

Πριν το γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο που ήταν πολύ ρομαντικός, η Βάσω Λασκαράκη υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό την περίοδο μάλιστα που η ηθοποιός ήταν έγκυος στην κορούλα τους.

Μπορεί λίγα χρόνια αργότερα να χώρισαν, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις για χάρη της Εύας, η οποία θα τους ενώνει για πάντα. Μάλιστα, η μικρή έχει μεγαλώσει πολύ.

Η τρυφερή φωτογραφία της Εύας

Η Εύα Τσιμιτσέλη έχει μεγαλώσει πολύ και το είδαμε από ανάρτηση που έκανε η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός την απαθανάτισε την ώρα που έφευγε για το σχολείο.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος κόρη Εύα

Η εξομολόγηση της Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη και την κόρη τους

«Ο Λευτέρης με έκανε πιο επικοινωνιακή και κοινωνική. Με έμαθε να παίρνω ρίσκα, παρόλο που εκείνος δεν παίρνει πολλά. Εξαιτίας του φτάνω ένα βήμα παραπέρα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα, έπρεπε να διαχειριστούμε πολλές καταστάσεις και εξαιτίας των παιδιών. Στα 40 σου παίρνεις πιο γρήγορα αποφάσεις, δεν κάνεις τρέλες, μπήκαμε δυναμικά σε μία κατάσταση και χτίσαμε έναν έρωτα στην πορεία.

Η σχέση Βάσω – Λευτέρης – Εύα είναι μία καθημερινή δουλειά και δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχουν και τα παιδιά του άντρα μου, είμαστε μία μεικτή οικογένεια.

Ποτέ σε ένα παιδί δεν αρέσει που χωρίζουν οι γονείς του, αλλά και το παιδί αργά ή γρήγορα βρίσκει τη σχέση του με τον κάθε άνθρωπο. Δεν πρέπει οι γονείς να νιώθουμε την αγωνία, την οποία έχω περάσει κι εγώ κι ο Γιάννης (Τσιμιτσέλης) και ο Λευτέρης από τη μεριά του. Πρέπει να αφήνεις στο παιδί τον χώρο του… Σε όλη της τη ζωή η Εύα θα έχει να το διαχειρίζεται, συν το γεγονός ότι την οικογενειακή της κατάσταση τη γνωρίζει όλη η Ελλάδα που είναι το πιο δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.