Ο τελευταίος σύζυγος της Χάρις Αλεξίου - Βίντεο από την κοσμοσυρροή στο γάμο τους

Κόντεψε να "πνιγεί" η εκκλησία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο τελευταίος σύζυγος της Χάρις Αλεξίου - Βίντεο από την κοσμοσυρροή στο γάμο τους

Η Χάρις Αλεξίου έχει παντρευτεί δυο φορές. Ο πρώτος γάμος της έγινε με τον παραγωγό Αχιλλέα Θεοφίλου με τον οποίο υιοθέτησαν και τον γιο της τραγουδίστριας, ενώ ο δεύτερος έγινε το 1992. Μάλιστα, στο μυστήριο γινόταν χαμός από τον κόσμο που βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να τον παρακολουθήσει.

Η κορυφαία καλλιτέχνιδα, παντρεύτηκε τον Σωτήρη Μπασιάκο την 1η Μαρτίου 1992, στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στην Αιόλου. Εκεί, είχε συγκεντρωθεί πλήθος θαυμαστών για να τη δουν από κοντά, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Ανδρέας Βουτσινάς, ο Μάνος Ελευθερίου και η Δήμητρα Λιάνη.

Βίντεο από το γάμο της Χάρις Αλεξίου

Στην τηλεόραση η Χάρις Αλεξίου

Εξαιρετικά φαίνεται πως είναι τα νέα τόσο για τη Χάρις Αλεξίου όσο και για τη σειρά «Δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην οποία συμμετέχει. Προς το παρόν η σειρά δεν έχει βγει στον αέρα, ωστόσο το κοινό ανυπομονεί για την επιστροφή του δημιουργού καθώς και για την πρώτη εμφάνιση της κορυφαίας ερμηνεύτριας σε σειρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, η σειρά «Δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, πρόκειται να ανοίξει τα φτερά του και εκτός συνόρων. Η πολυαναμενόμενη σειρά του Mega, πριν ακόμα βγει στον αέρα της εγχώριας τηλεόρασης, βάζει ψηλά τον πήχη και χτυπά την πόρτα σε μεγάλες διεθνείς πλατφόρμες όπως το Netflix, αλλά και σε άλλα μεγάλα στούντιο του εξωτερικού προκειμένου να αποκτήσει διεθνή διανομή.

Σύμφωνα με πληροοφρίες, ο «Δάσκαλος» θα ταξιδέψει την προσεχή εβδομάδα στις Κάννες, όπου θα διεξαχθεί το διεθνές τηλεοπτικό «παζάρι» MIPCOM, και θα παρουσιαστεί σε κολοσσούς της βιομηχανίας περιεχομένου για να προχωρήσει η πώληση των δικαιωμάτων του στη διεθνή αγορά.

Χάρις Αλεξίου δάσκαλος

Ήδη είναι έτοιμα τα πρώτα επεισόδια αλλά και πλούσιο υλικό με teaser και τρέιλερ μεταφρασμένα στα αγγλικά για την προώθηση του «Δασκάλου» (δείτε εδώ το trailer που κυκλοφορεί). Και ενώ τρέχει το διεθνές promo οριστικοποιήθηκε η απόφαση του Mega, να βγει στον αέρα η σειρά στις αρχές της προσεχούς σεζόν και να στηρίξει ως αιχμή του δόρατος το λανσάρισμα του νέου προγράμματος.