«Aπαγορεύονταν να της μιλάνε...Έτρωγε και δεν...» - Οι πρώτες ώρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας

Όσα μετέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Aπαγορεύονταν να της μιλάνε...Έτρωγε και δεν...» - Οι πρώτες ώρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας

Ο Σταύρος Μπαλάσκας βρέθηκε την Τρίτη 5/4 στο Super Κατερίνα θέλοντας να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τη διαδικασία σύλληψης και κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο συνδικαλιστής αστυνομικός ξεκαθάρισε πως η γυναίκα είναι αρκετά υποτονική και δεν έχει εκδηλώσει βίαιες συμπεριφορές.

Είναι πολύ σημαντικό να διασαφηνιστούν οι αιχμές, που άφησε η μητέρα της για τραμπουκισμό καθώς μετά από ιατροδικαστική εξέταση αποδείχθηκε η παραπληροφόρηση, που διέρρευσε.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Ήτανα απομονωμένη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Όταν τη συλλάβαμε δεν την είπαμε καν για σύλληψη για να μην τρέξει, να μην χτυπήσει, να μην κάνει κακό στον εαυτό της, Είχαμε στο μυαλό μας και είχαμε τις εντολές, να προσέχουμε πάρα πολύ ώστε να μην υπάρξει ούτε μία γρατζουνιά επάνω στη Ρούλα», δήλωσε αρχικά ο συνδικαλιστής αστυνομικός και συνέχισε:

«Όταν την πήραμε την πήγαμε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και υπήρχαν αστυνομικοί οι οποίοι ήταν εντεταλμένοι, οπτικά να την παρατηρούν συνεχώς για να μην κάνει κακό στον εαυτό της. Παρόλα αυτά είδατε ότι η γκέλα πήγε να γίνει από το ψέμα της μαμάς της. Δράσαμε άμεσα εμείς, τη ρωτήσαμε, το κατέθεσε, το υπέγραψε, την είδε ιατροδικαστής, δεν βρήκε τίποτα πάνω της και έκλεισε. Εμείς αυτά τα περιμέναμε».

«Πάντως και εκείνη δεν είχε τάσεις ούτε να αυτοτραυματιστεί, ούτε να χτυπήσει, ούτε να κάνει κακό στον εαυτό της. Ήταν σχεδόν κατατονική κατά όλη την κράτησή της. Έτρωγε και δεν μιλούσε. Οι αστυνομικοί απαγορεύονταν να της μιλάνε», κατέληξε.

Πάτρα: Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη ''κάνει χώμα'' τη Ρούλα - «Τον ακολουθούσε παντού από...»

Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη είχε τηλεφωνική κλήση με το Πρωινό την Τρίτη 5/4 του οποίου οι δηλώσεις ακούστηκαν και σχολιάστηκαν με τον σοκαρισμό του πάνελ να είναι φανερός. Το άτομο από το φιλικό περιβάλλον ''άδειασε'' επί της ουσίας τη μητέρα δηλώνοντας ρητά, πως είχε εμμονή με τον πατέρα των παιδιών της.

Κάτι αντίστοιχο για εμμονικές και υπερβολικές συμπεριφορές έχει δηλώσει και πρώην σύντροφος της, στοιχείο που οδηγεί το παζλ του χαρακτήρα της σε πολλά κοινά κομμάτια σε σχέση με τις συντροφικές της επαφές.

«Ουδέποτε ο Μάνος σήκωσε χέρι πάνω της, ουδέποτε την είδα κακοποιημένο εφόσον επισκεπτόμουν συχνά το σπίτι. Η γυναίκα έχει εμμονή, ψύχωση με τον Μάνο, τον ακολουθούσε παντού από πίσω σε ό,τι δραστηριότητα κι αν έκανε. Μέχρι και στο ποδόσφαιρο, άφηνε τα παιδιά στις γιαγιάδες για να τον ακολουθήσει στα γήπεδα ακόμα κι αν ήταν εκτός Πατρών.

Η γυναίκα φαίνεται να συνεχίζει να τον εκδικείται όπως το έκανε και με τα παιδιά εφόσον βλέπει ότι όλα φτάσανε στο τέλος. Ο Μάνος είναι αθώος όσον αφορά στα μικρά αγγελούδια, έχει πέσει θύμα μεγάλης παραπλάνησης, θεατρικής παράστασης από τη Ρούλα».