Βγήκε στη φόρα η στάση μητέρας και αδερφής της Ρούλας - «Δεν είχαν εμφανιστεί να δουν το παιδί»

«Πηγαίναμε και λυγίζαμε»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βγήκε στη φόρα η στάση μητέρας και αδερφής της Ρούλας - «Δεν είχαν εμφανιστεί να δουν το παιδί»

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου μίλησε μέσω skype στο Πρωινό την Τρίτη 5/4 και αποκάλυψε νέες μαρτυρίες από φιλικό πρόσωπο της Πισπιρίγκου. Σοκαριστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις και αυτή τη φορά αφορούν στη σχέση της οικογένειας της Ρούλας με την Τζωρτζίνα.

Από τη μια βλέπουμε μητέρα και αδερφή της κατηγορούμενης να υπερασπίζονται δημόσια την αθωότητα της Ρούλας και να μιλούν με απίστευτα λόγια αγάπης για την 9χρονη και από την άλλη γνωστοποιείται πως η οι δύο γυναίκες από όταν καθηλώθηκε το παιδί σε καροτσάκι σταμάτησαν να την επισκέπτονται.

Οι δηλώσεις για την απουσία μητέρας και αδερφής της Ρούλας τους τελευταίους μήνες ζωής της Τζωρτζίνας

«Τον ένα χρόνο που η Τζωρτζίνα ήταν σε άσχημη κατάσταση, από τον Απρίλιο και μετά με τετραπληγία, η Δήμητρα και η μητέρα δεν είχαν εμφανιστεί ποτέ να δουν το παιδί. Δεν επισκέπτονταν το σπίτι για να δουν την Τζωρτζίνα. «Εμείς, φίλοι του ζευγαριού, πηγαίναμε και λυγίζαμε όταν βλέπαμε αυτό το παιδί στο αμαξίδιο να μην μπορεί να μιλήσει.

Μου είπαν ότι η γιαγιά δεν το είχε δει ποτέ, η Δήμητρα μπορεί να το είχε δει μια δυο φορές», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία από πρόθεση» - Ξέσπασε η αδερφή της Ρούλας

Με την Ανθή Βούλγαρη μίλησε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μια συνομιλία που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 5/4, μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Αναφορικά με την έμμεση εμπλοκή της, η Δήμητρα δήλωσε: «Αυτό το ακούω από τους δημοσιογράφους. Από δικηγόρους έχω άλλες πληροφορίες. Και για κατάθεση να με καλέσουν θα τους απαντήσω τα πάντα για τα πάντα ό,τι θέλουν. Στη δικογραφία υπάρχουν πολλές ασάφειες από τους γιατρούς.

Προκύπτει ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης. Αν μου φέρουν βίντεο που δείχνουν την Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, μετά θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δεν θα το έκανε ποτέ στα παιδιά, είχε κόλλημα με τα παιδιά», κατέληξε η αδερφή της Ρούλας, η οποία μεταφέρθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού.