Χριστίνα Χειλά: Χαμογελαστή αγκαλιά με τον αδερφό της σε βραδινή έξοδο

Δείτε την φωτογραφία τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Χειλά: Χαμογελαστή αγκαλιά με τον αδερφό της σε βραδινή έξοδο

Η Χριστίνα Χειλά, όπως είδαμε από την έξοδο της Τόνιας Σωτηροπούλου, βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης Ουρανία και αυτός που την συνόδευε ήταν ο αδερφός της ο Κωνσταντίνος.

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι, καθώς από νεαρή ηλικία έχασαν τη μητέρα τους και αυτό τους έφερε ακόμη πιο κοντά, με αποτέλεσμα να μην αποχωρίζονται ο ένας από τον άλλο. Ο Κωνσταντίνος είναι σκηνογράφος και ενδυματολόγος, οπότε η σχέση του με τον χώρο είναι ουσιαστική και έτσι μπορούν να καταλαβαίνουν απόλυτα ο ένας τον άλλο.

Η έξοδος της Χριστίνα Χειλά με τον αδερφό της

Η Χριστίνα Χειλά και ο αδερφός της

«Έχω πει πολλές φορές τα παρατάω και...» - Άκρως αποκαλυπτική η ηθοποιός

Δηλώσεις έκανε στο Καλύτερα δε γίνεται, η υπερταλαντούχα Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη. Η ηθοποιός που γνώρισε ο κόσμος ως Θεοδοσία και λάτρεψε ως Αργυρώ στο Σασμό, μίλησε για την επιτυχία της σειράς αλλά αναφέρθηκε και στις φορές που σκέφτηκε να τα παρατήσει

Δεν κρύβει και η ίδια πως μετά τη συμμετοχή της στο Σασμό, οι μετοχές της ως ηθοποιός έχουν ανέβει, μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Αργυρώς» που υποδύεται και πλέον δεν πιστεύει ότι την παίρνουν τηλέφωνο για ρόλο χωρίς πρώτα να καλέσει η ίδια.

«Αισθάνομαι τυχερή και ευγνώμων που χτυπάει το τηλέφωνο. Έχω πάει σε τόσες οντισιόν που τώρα πολλές φορές λέω, δεν το πιστεύω ότι με παίρνει κάποιος χωρίς να περάσει την πρώτη, τη δεύτερη την πέμπτη φάση και στο τέλος να μου πουν “όχι”. Έχω ακούσει πολλά όχι και έχω πει πολλές φορές τα παρατάω. Ο πατέρας μου πάντα με στήριξε», δήλωσε και συνέχισε

«Δεν το περίμενα να συμβεί αυτό στην Αργυρώ. Δεν περίμενα τόσο γρήγορα να εμφανιστεί ένας άνθρωπος στη ζωή της. Αυτό με δυσκόλεψε λίγο το πώς θα το χειριστώ, αλλά όλα βρίσκονται».