Κέιτ Μιντλετον - Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Φοβούνται μην χάσουν τον θρόνο και μετακομίζουν σε ένα «στοιχειωμένο» κάστρο

Τι γίνεται με τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κέιτ Μιντλετον - Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Φοβούνται μην χάσουν τον θρόνο και μετακομίζουν σε ένα «στοιχειωμένο» κάστρο

Η βασίλισσα Ελισάβετ από την πανδημία και μετά έχει αφήσει το Μπάκιγχαμ για το κάστρο Γουίνδσορ, το μέρος που λάτρεψε τόσο η ίδια όσο και ο πρίγκιπας Φίλιππος. Ενώ, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τα παιδιά τους ετοιμάζονται να μετακομίσουν από το Λονδίνο, όπου ζουν τώρα, στο κάστρο Γουίνδσορ, έτσι ώστε να μπορούν να βρίσκονται στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ποιο θα είναι το νέο σπίτι της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ηδη, όπως γράφει η «Daily Mail», ψάχνουν σχολείο για τα παιδιά τους και φυσικά σπίτι. Η απόφασή τους να μετακομίσουν και να βρίσκονται πιο κοντά στη βασίλισσα κατά ένα μέρος οφείλεται και στους φόβους εντός της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ότι ο πρίγκιπας Άντριου μέσω της εγγύτητάς του με τη βασίλισσα Ελισάβετ επιχειρεί να επιστρέψει στο προσκήνιο.

Η επιλογή της βασίλισσας να τη συνοδεύσει ο πρίγκιπας Άντριου στο Λονδίνο για το μνημόσυνο του Φιλίππου (Δείτε εδώ φωτογραφίες) φέρεται να έχει αναστατώσει και εξοργίσει τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον Άντριου σαν... κινητή βόμβα, απειλή για τον θρόνο τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Άντριου αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή μετά τον διακανονισμό που υπέγραψε για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζούφρε, η οποία τον κατηγόρησε επίσημα για αποπλάνηση και βιασμό. Τη 17χρονη τότε φέρεται να είχε προωθήσει στον πρίγκιπα Άντριου ο παιδόφιλος Επστάιν.

Εχουν εξεταστεί διάφορα σπίτια, τα οποία όμως μέχρι στιγμής απορρίπτονται. Εξετάστηκε και το Frogmore Cottage, το σπίτι που παραχωρήθηκε και ανακαινίστηκε πλήρως από τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι. Προφανώς και το τελευταίο αποκλείεται να επιλεγεί από το ζευγάρι ως η νέα μόνιμη κατοικία του, αν και πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο σπίτι, με φιλικές προς το περιβάλλον αναβαθμίσεις και εξαιρετικά διακοσμημένο. Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, σε καμία περίπτωση όμως οι Κέιμπριτζ δεν θα μετακόμιζαν στο πρώην σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ. Οι λόγοι ευνόητοι.

Κάστρο - Αγγλία

Σύμφωνα με την «Daily Mail», εξέτασαν και ένα σπίτι, κάστρο για την ακρίβεια, με τεράστια ιστορία. Αν και φαίνεται ότι δεν θα καταλήξουν εκεί, η ιστορία τού εν λόγω σπιτιού ιντριγκάρει.

Ήταν το αγαπημένο σπίτι του βασιλιά Εδουάρδου, που εγκατέλειψε το θρόνο για να παντρευτεί μια διαζευγμένη. Ο λόγος για το Fort Belvedere, το οποίο έκανε κύρια κατοικία του ο μελλοντικός -τότε- βασιλιάς Εδουάρδος Η' το 1929, όταν ήταν ακόμη πρίγκιπας της Ουαλίας.

Βρίσκεται στο Windsor Great Park, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το γήπεδο γκολφ Sunningdale και το κάστρο του Windsor, και χτίστηκε μετά την περιβόητη εξέγερση των Ιακωβιτών το 1745.

Το διατηρητέο σπίτι, το οποίο μετατράπηκε σε εξοχικό καταφύγιο από τον βασιλιά Γεώργιο IV το 1827, ήταν το αγαπημένο του Εδουάρδου. Σπίτι... καταραμένο για τους Γουίνδσορ καθώς εκεί ο Εδουάρδος υπέγραψε τα χαρτιά παραίτησής του το 1936, μετά από μόλις 11 μήνες στο θρόνο.

Ο Εδουάρδος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη βασιλεία επειδή επέμενε να παντρευτεί την Αμερικανίδα διαζευγμένη Γουόλις Σίμπσον.

Το Fort Belvedere, το οποίο σήμερα κατοικείται από την οικογένεια του δισεκατομμυριούχου Weston, αλλά εξακολουθεί να ανήκει στο Crown Estate, πιστεύεται ότι έχει ήδη εξεταστεί ως πιθανή κατοικία από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με την Kate Middleton - Αποκαλύφθηκε το μυστικό της

Το 2011 που παντρεύτηκε η Kate Middleton τον πρίγκιπα William γνώριζε ότι πλέον η ιδιωτική ζωή θα είναι ελάχιστη και ότι από εκείνη την στιγμή και έπειτα θα είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, που θα «υπηρετεί» την Βασίλισσα Ελισάβετ. Ωστόσο η πλήρης δημοσιοποίηση της ζωής κουράζει και φήμες έχουν φουντώσει ότι πολλά από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, έχουν ένα ψευδώνυμο για να μπορούν να οικειοποιηθούν την ανωνυμία και την ιδιωτικότητά τους. Ιδίως μετά τις φήμες για το τέταρτο παιδί.

Μεταξύ των μελών και η Δούκισσα του Cambridge, μια από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο, σίγουρα επιθυμεί στιγμές ιδιωτικές και ίσως τα ψευδώνυμα να είναι ένας τρόπος για να το καταφέρει. Είναι ήδη γνωστό ότι το ζεύγος του Cambridge έχουν μυστικά κωδικά ονόματα, που χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους ή στον προσωπικό τους χρόνο.

Σύμφωνα με την Express, η Kate είναι γνωστή ως Daphne Clark όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό και ο William χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Danny Collins.

Και οι δύο έχουν τα αρχικά DC, όπως και τα αρχικά του τίτλου τους, Duke και Duchess of Cambridge.

Ωστόσο το Daphne Clark μάλλον δεν είναι το μόνο όνομα που φέρεται να χρησιμοποιεί η Δούκισσα όταν θέλει να περάσει απαρατήρητη. Η Mirror υποστηρίζει ότι στην Kate ξέφυγε κατά λάθος ένα ακόμα ψευδώνυμο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για ψώνια στην Ουαλία το 2010.

Τότε η Kate ζούσε σε ένα εξοχικό στο Anglesey, ενώ ο William ήταν πιλότος έρευνας και διάσωσης στην κοντινή RAF Valley. Τότε λέγεται πως η Δούκισσα του Cambridge επισκέφθηκε ένα τοπικό κατάστημα με είδη θαλάσσιων σπορ και βρήκε μια στολή που ήθελε να αγοράσει. Ο καταστηματάρχης Dave Buckland, ο οποίος δεν την αναγνώρισε, της πρότεινε να το βάλει στην αναμονή ώστε να επιστρέψει αργότερα για να το αγοράσει και η Kate του άφησε το όνομα «Mrs Cambridge».

Μάρτυρας του όλοι περιστατικού σχολίαζε στη Daily Mail: «Την κοίταζε κατευθείαν στα μάτια και μάλιστα σχολίασε ότι ήταν ένα αρκετά ασυνήθιστο επώνυμο. Δεν είχε πραγματικά ιδέα ποια ήταν. Εκείνη απλώς χαμογέλασε και είπε ότι θα επιστρέψει. Δεν επέστρεψε ποτέ...».

Ο Δούκας - η Δούκισσα του Cambridge και τα παιδιά τους

Ο μεγάλος γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge βρισκόταν έξω με τη γιαγιά του, όταν μια γυναίκα που είχε βγάλει τα σκυλιά της βόλτα τους συνάντησε να παίζουν σε ένα ρυάκι στο Μπέρκσαϊρ.

Η γυναίκα, η οποία δεν θέλησε να κατονομαστεί, δήλωσε: «Μου ζητήθηκε από έναν αστυνομικό φύλακα να μην τραβήξω φωτογραφία τα παιδιά, πράγμα που δεν έκανα, αλλά ο George άρχισε να χαϊδεύει τον σκύλο μου.

Απλά για να είμαι φιλική αντάλλαξα δυο κουβέντες με τα παιδάκια και ρώτησα τον George πώς τον λένε, αν και προφανώς ήξερα το όνομά του. Προς έκπληξή μου είπε 'Με λένε Archie' με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν ξέρω γιατί αυτοαποκαλείται έτσι, αλλά τα παιδιά συχνά παίζουν με τα ονόματά τους και νομίζω ότι είναι υπέροχο».

Να σημειωθεί ότι αυτό είχε συμβεί πριν η Meghan και ο Harry ονομάσουν τον γιο τους Archie και δεν είναι γνωστό αν ήταν οικογενειακό παρατσούκλι για τον George ή απλά ο μικρός εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να δώσει στην κυρία που τον ρωτούσε ένα τυχαίο ψεύτικο όνομα.